Sponsors

Trainers en Coaches bedankt!

27 juni 2021 14:00


Het seizoen voor de jeugd is officieel ten einde. De trainers en coaches zijn wederom van onschatbare waarde gebleken en hebben in beperkende omstandigheden (corona) dankbaar werk verricht. De komende week (tot 30 juni) is het voor de jeugd nog mogelijk te trainen en het seizoen af te sluiten middels het traditionele partijspel ouders vs kinderen.

Het is goed om te beseffen en te realiseren dat nagenoeg alle trainers en coaches van IJFC vrijwilligers zijn, dit is zeer zeker geen vanzelfsprekendheid. Zij doen dit omdat ze het leuk en belangrijk vinden om de kinderen te begeleiden bij het leren voetballen. Deze mensen verdienen hiervoor alle waardering en complimenten. Wij vragen aan leden en in het bijzonder de ouders/verzorgers om de trainers en coaches te bedanken voor hun toewijding en inzet in het voorbije seizoen. Een schouderklopje en een welgemeend woord van waardering doet wonderen.

Zonder vrijwilliger(s) immers geen voetbal.

Heb je ook interesse en/of ambitie(s) en wil je op structurele of op project basis een bijdrage leveren aan de jeugdvoetbalopleiding, dan zien we jou reactie met belangstelling tegemoet. Vanuit IJFC is er ondersteuning, om jezelf (blijvend) te ontwikkelen. Neem hiervoor vrijblijvend contact op met Rachid Eddaoudi, om de mogelijkheden te bespreken; tcjeugd@ijfc.nl 

De bal ligt bij jou!

 

Technische Commissie Jeugd IJFC

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!