Sponsors

IJFC Vakantievoetbaldag op maandag 3 mei

10 april 2021 12:45


Op maandag 3 mei organiseert IJFC weer een Vakantievoetbaldag voor de IJFFIES, JO8, JO9, JO10, JO11, MO11 en JO12-leden. De vorige editie kon niet doorgaan, maar in mei gaan we er weer voor! Dus heb jij zin om in de meivakantie de gehele dag te voetballen?! Doe dan mee!

De dag zal starten met een trainingscircuit met verschillende oefeningen waarbij ook de Voetbal BSO (gevestigd bij IJFC) een onderdeel zal verzorgen. Ook wordt er weer gestreden om de jaarlijkse penaltybokaal en in de middag wordt er een onderling toernooi gespeeld. Daarnaast krijgen alle deelnemers een gezonde snack (lunch zelf meenemen want de kantine is nog gesloten) en een deelnamecertificaat.

De IJFC vakantievoetbaldag zal om 09.30 uur beginnen en om 14.30 uur eindigen. De deelname is gratis. Aanmelden kan door een mail te sturen naar voetbaldag@ijfc.nl met daarin:

  • Naam speler/speelster
  • Leeftijd
  • Huidige team
  • Mobiele nummer ouders/ verzorgers

Aanmelden kan tot uiterlijk woensdag 28 april. Na ontvangst van je aanmelding zul je een bevestiging per mail krijgen met daarin alle benodigde informatie. Op de dag houden we rekening met de dan geldende coronamaatregelen. Vooralsnog zijn toeschouwers helaas nog niet toegestaan op het sportpark.

Hopelijk zien we veel jeugdspelers op maandag 3 mei!

---

Ps. Als er trainers of stagiaires (ROC of MAS) zijn die graag een bijdrage willen leveren om deze dag een succes te maken horen wij dat graag. Dan kan er wederom contact worden opgenomen met voetbaldag@ijfc.nl.

Vakantievoetbaldag2021meimetVoetbalBSO.jpg

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!