Sponsors

Vrijwilligers en sponsoren bedankt!

23 december 2021 19:00


Het einde van wederom een bewogen jaar komt inzicht. Een jaar waarin we niet alles hebben kunnen realiseren wat we als voetbalvereniging wilde. De competitie is niet uitgespeeld en halverwege het huidige seizoen zijn er alweer veel wedstrijden niet doorgegaan en inmiddels zitten we weer in een lockdown

Toch zijn er ook positieve zaken te benoemen en dan hebben we het zeker over onze trouwe vrijwilligers en sponsoren. Ons club kan niet zonder en daar zijn we als bestuur dan ook erg dankbaar voor. Van trainer tot barpersoneel, van leider tot administratieve ondersteuning en van scheidsrechter tot bezetting in de commissiekamer, we hebben iedereen week in week uit nodig om het voetbal mogelijk te maken.

1.jpeg

Aan al deze vrijwilligers en sponsoren hebben de leden van het bestuur inclusief oud voorzitter Johan Boer een kleine attentie overhandigd. Om onze dankbaarheid voor de bijdrage te tonen. Deze attentie werd mede mogelijk gemaakt door Shirtplanet en onze nieuwe sponsor Bakkerij Van der Grijn.

Bestuur IJFC

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!