Sponsors

Update: definitieve teamindelingen jeugd

6 juli 2022 19:30


Onlangs zijn de voorlopige teamindelingen gedeeld met de huidige trainers en leiders. In de tussenliggende periode hebben wij de recente mutaties verwerkt (aan- en afmeldingen) om uiteindelijk tot een definitieve indeling te komen voor het seizoen, 2022 - 2023.

Namens de Technische Commissie willen wij benadrukken dat wij met de groots mogelijk zorg en aandacht dit proces wederom hebben vormgeven, vanuit zowel IJFC- als speler belang, om te komen tot evenwichtige teamsamenstellingen. Waarbij ondanks de complexiteit en beperkende factoren zoveel als mogelijk rekening is gehouden met ieders voorkeuren.

De huidige trainers en leiders hebben de coördinatoren van desbetreffende leeftijdscategorieën ondersteund en voorzien van de benodigde input/advies. Deze (basis) informatie is gehanteerd als uitgangspunt om tot een zo goed mogelijke indeling te komen. De teamindelingen komen tot stand onder eindverantwoordelijkheid van de Technische Commissie.

In voorkomende gevallen zijn de namen van trainers en leiders (teammanagers) al toegevoegd. De term 'VACANT' prijkt nog evenwel. Indien hiertoe op voorhand gegadigden, suggesties of ideeën bestaan, aarzel dan niet en laat ons dit z.s.m weten.

In de bijgevoegde bijlage(n) de definitieve teamindelingen en de bijbehorende toelichting;

* Klik hier voor de teamindelingen jeugd 2022-2023

* Klik hier voor de toelichting

Communicatie over de teamindeling is altijd mogelijk. Het accent ligt hierbij op informeren en betrekken en niet zozeer op het heroverwegen van gemaakte keuzes. Mochten er vragen zijn neem dan per mail contact op met de technische commissie. email: tcjeugd@ijfc.nl

Voor nu wensen wij jullie een fijne zomervakantie toe en tot langs de lijn!
 
"Wij doen het samen" 

Rachid Eddaoudi
Voorzitter Technische Commissie Jeugd

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!