Jubileumactiviteiten 90-jarig IJFC enorm succes! - IJFC

Sponsors

Jubileumactiviteiten 90-jarig IJFC enorm succes!

25 oktober 2022 18:00


Afgelopen weekend stond bij IJFC alles in het teken van het 90-jarig bestaan van de club op 8 november 2020. Tijdens twee spetterende feesten op vrijdag- en zaterdagavond en een uitdagend spellencircuit voor de jeugd op zaterdag werd dit jubileum na de coronaperiode alsnog gevierd.

IMG_0022.jpgWethouder Edwin Tas en voorzitter Remco Bloemheuvel openden vrijdagavond het feest, waarna de gezelligheid losbarstte. De sponsorcommissie had alles in het werk gezet om twee onvergetelijke feestavonden te organiseren: op vrijdag voor sponsoren en vrijwilligers met optredens van DJ Remco van Mourik en de zangers Tino Martin en Dennis Baars en op zaterdag voor seniorenleden  met DJ Rob Houwers en de zangers Jan van Woudenberg en Dennis Baars. Op beide feestavonden waren er zo'n 220 - 230 gasten en ook het spellencircuit kende ruim 200 deelnemers.

20221022_131244.jpgDe gasten op de supergezellige feestavonden werden getrakteerd op hapjes en drankjes en voor het weggaan op een frietje van de 'Frietenliefde'. Ook de enthousiaste deelnemers aan het spellencircuit kregen na afloop een drankje en een frietje van de 'Frietenliefde'.

IJFC gaat vol vertrouwen op weg naar het 100-jarig bestaan in 2030. 


Klik hier voor de foto`s van het vrijdag 21 oktober
Klik hier voor de foto`s van het zaterdag 22 oktober
Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!