Sponsors

Inleveren verkoopboekjes Grote Club Actie kan nog tot en met zaterdag 19 november

11 november 2022 8:00


Tot en met woensdag 9 november zijn er inmiddels ruim 100 verkoopboekjes ingeleverd, waarvan de verkochte loten ook zijn ingevoerd in het systeem van de Grote Club Actie. Voor zover dat nog niet is gedaan, zullen de nieuw ingevoerde loten binnenkort worden verwerkt en geïncasseerd door de Grote Club Actie.

Inleveren.pngEr zullen ongetwijfeld nog wat "nabranders" zijn in de vorm van boekjes die ondanks alle goede voornemens nog niet zijn ingeleverd. Dat kan nog tot en met zaterdag 19 november, maar liever veel eerder om niet het risico te lopen dat invoer niet lukt door bv. een onjuist bankrekeningnummer (navraag is dan niet meer mogelijk). De inleverbox van de Grote Club Actie blijft tot die datum in de kantine staan.
 
=> Online verkoop blijft nog mogelijk tot en met maandag 21 november!
 
Aantal verkochte loten.
Op basis van de nu verwerkte boekjes is duidelijk dat de jeugdleden van IJFC een werkelijk fantastische prestatie hebben geleverd: op dit moment staat de teller op 3.960 ingevoerde loten (die nog niet allemaal zijn geïncasseerd). Een toename van nu al zo'n 45% ten opzichte van de 2.736 loten die in 2021 werden verkocht, hetgeen toen ook al een record was. De stijging is zowel bij online verkoop (van 1.815 naar 2.439 loten) als bij de boekjes (van 921 naar 1.521 loten). De stijging komt met name doordat er veel meer verkopers en verkoopsters dan vorig jaar mee doen. 
 
In de bijlage (klik hier) zijn de aantallen weergegeven die momenteel door de Grote Club Actie zijn verwerkt in de Excel-lijsten: enerzijds op basis van het  aantal verkochte loten (van hoog naar laag) en anderzijds alfabetisch op voornaam. Zo kun je precies zien wat je eventueel nog zou moeten doen om voor bepaalde prijzen in aanmerking te komen. 
 
Dit jaar zijn de volgende prijzen te verdienen: 
 
A: De Grote Club Actie kent als vanouds de Kids-verkoopwedstrijd. Verkoop jij 40 loten of meer? Dan heb je met de Kids-verkoopwedstrijd altijd prijs dit jaar! Het prijzenpakket bestaat uit maar liefst duizenden prijzen met als hoofdprijs een PlayStation 5! 
 • Hoofdprijs 2022: PlayStation 5
 • 2e prijs: Fiets
 • 3e t/m 37e prijs: 4 entreekaarten Bobbejaanland
 • 38e t/m 40e prijs: Cadeaupas Top1Toys t.w.v. € 150,-
 • 41e t/m 65e prijs: Masita trainingspak
 • 66e t/m 165e prijs: 2 entreekaarten THIS IS HOLLAND
 • 166e t/m 265e prijs: Masita cadeaubon t.w.v. € 25,-
 • 266e t/m 365e prijs: Cadeaupas Top1Toys t.w.v. € 25,-

NIEUW: iedereen die zich heeft ingeschreven voor de Kids-verkoopwedstrijd ontvangt een voucher om een gratis bal op te halen in één van de 160 winkels van Top1Toys en Marskramer.

 • Om mee te doen aan de Kids-verkoopwedstrijd moet je dus 40 loten hebben verkocht om kans maken maken op diverse prijzen en in ieder geval een gratis bal te krijgen. Zie voor de prijzen https://www.clubactie.nl/lotenverkopers/win-acties/.
 • Bij 25 verkochte loten ontvang je een mooie medaille van de Grote Club Actie! 

B: de 20 beste lotenverkopers (van de IJffies tot en met Jeugd Onder 13) ontvangen van IJFC een cadeaubon van Intersport ter waarde van €50 / €45 / €40 / €35 (2x) / €30 (3x) / €25 (3x) / €20 (3x) / €15 (3x) of €10 (3x).

Daarnaast ontvangen verkopers die: 

 • 25 tot 40 loten verkopen een patatje (of snack naar keuze
 • 40 of meer loten verkopen een drankje en een patatje (of snack naar keuze)
De prijswinnaars van IJFC worden na 6 december bekend gemaakt en uitgedeeld. De winnaars ontvangen dan de vouchers van Intersport en/of een voucher voor de prijzen in de kantine.

Sportief weekend,
Grote Club Actie-team
 
Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!