Sponsors

Fantastische eenmalige bijdrage en veel nieuwe leden VriendenLoterij

11 november 2022 9:00


In september jl. heeft IJFC een verzoek tot bijdrage voor een speciaal project ingediend bij de VriendenLoterij. Deze kent jaarlijks aan 100 verenigingen (van de duizenden met wie ze samenwerken) een bedrag toe van euro 5.000 voor een bijzonder project. Door IJFC werd een bijdrage gevraagd voor de vervanging van de verlichting op kunstgrasveld 4, waarvan de kosten euro 32.000 exclusief BTW bedragen, maar gelet op de hoge energieprijzen een investering is die zich nu vrij snel terugverdient.

IJFC werd recent verrast met het nieuws dat haar aanvraag is gehonoreerd. Afgelopen woensdag werd door voormalig hockey-international Kim Lammers een cheque van euro 5.000 overhandigd op het hoofdpodium van de Nationale Sport Vakbeurs in Gorinchem. 
 
WhatsApp_Image_2022-11-10_at_17.32.51.jpeg
Kim Lammers met Jeichien Plantema en Johan Boer (beiden sponsorcommissie IJFC).
 
De overwegingen van de VriendenLoterij zijn uiteraard geheim, maar ongetwijfeld hebben (de viering van) het 90-jarig jubileum en niet in het minst de actieve rol die IJFC al jaren bij de Vriendenloterij laat zien een rol gespeeld.
 
IJFC werkt al sinds 2013 samen met de VriendenLoterij. Als resultaat van de door IJFC gehouden belacties spelen er sindsdien gemiddeld zo'n 80 - 90 leden met een lot mee in de VriendenLoterij, met IJFC als begunstigde. Dat houdt in dat 42% (voorheen 50%) van de inleg ten goede komt aan IJFC. Dankzij deze extra baten kunnen de contributies en de kantineprijzen al jaren op een redelijk peil worden gehouden. 
 
Recent zijn er weer drie belacties gehouden (met grote dank aan de diverse bellers en belsters!), waardoor er 58 nieuwe loten aan het totaal konden worden toegevoegd. Daar komen nog diverse omzettingen van leden bij die al meespeelden in de VriendenLoterij, maar niet wisten dat dit ten behoeve van IJFC kon en dit nu alsnog hebben gedaan dan wel gaan doen. Hierdoor zal IJFC waarschijnlijk de top-10 van verenigingen zijn binnengedrongen, waarvan leden bij de VriendenLoterij spelen ten gunste van hun vereniging. 
 
Tijdens de drie belavonden zijn vele leden gebeld, maar zeker niet allemaal dan wel waren diverse leden op dat moment niet thuis. Leden die ook willen gaan meespelen, kunnen zich alsnog op een eenvoudige manier aanmelden via onderstaande link:
 
 
Leden die al meespelen in de VriendenLoterij en alsnog IJFC als begunstigde willen aanwijzen, kunnen dat doen door de VriendenLoterij te bellen. Dat kan op werkdagen van 09.00 - 21.00 uur en op zaterdagen van 09.30 - 16.00 uur op telefoonnummer 088-0201020 (en daarna kiezen voor optie 6). Vervolgens aangeven dat je wilt gaan spelen ten gunste van IJFC uit IJsselstein (Utr.), dat bij de VriendenLoterij bekend is onder code 310.638. 
 
De VriendenLoterij biedt kans op diverse (geld)prijzen, maar elk lot geeft bovendien ook recht op een gratis bingo alsmede op een VIP-kaart, die gratis toegang geeft tot 125 musea, kortingen op musicals, uitjes, etc. 
 
Alle huidige en toekomstige leden die ten gunste van IJFC (gaan) meespelen in de VriendenLoterij willen wij hiervoor heel hartelijk bedanken! 
Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!