Vacatures TC-leden - IJFC

Sponsors

Vacatures TC-leden

18 februari 2023 17:30


Voor het seizoen 2023-2024 willen wij meer IJFC-ers betrekken bij de Technische Commissie (TC)-leden jeugd. Hoewel een aantal posities op dit moment al ingevuld zijn voor het huidige seizoen willen we iedereen die interesse heeft zich aan te melden of aan te geven waar de voorkeur naar uit gaat.

Onderbouw
TC lid IJFFIES -JO8
TC lid JO9-JO10
TC lid JO11-JO12
TC lid MO11-MO13

Middenbouw 
TC Lid JO13-JO14
TC lid JO15-JO16

Bovenbouw
TC lid JO17-JOxx
TC lid MO15-MO20

De TC-leden werken zeer nauw samen met de trainers van hun leeftijdscategorie en de HJO. Ze weten wat er leeft en zorgen ervoor dat elk kind op de juiste plek zit. Zij houden de ontwikkeling  van huidige individuele spelers in de gaten en zijn contactpersoon voor ouders van nieuwe spelers die bij IJFC willen komen voetballen. Coördinatie van proeftraining en stageverzoeken is een van de kernpunten. Daarnaast ondersteunen TC-leden bij de teamindelingen en vormen ze de 1e schakel tussen trainers in dezelfde leeftijdscategorie.

Wij zien graag onze TC-leden  versterkt worden door enthousiaste IJFC-ers die positief zijn en trainers stimuleren niet alleen met hun eigen team bezig zijn, maar breed meehelpen met het verder versterken van onze jeugdopleiding. Teamplayers die hiernaast ook ambitieus zijn en openstaan voor continue verbetering.

Interesse in een persoonlijk gesprek om te kijken waar we elkaar goed in kunnen vinden en welk leeftijdscategorie binnen IJFC het beste bij je past? Neem aub contact op met Hoofd Jeugdopleidingen Ali Zaanani hjo@ijfc.nl en we zitten heel snel met elkaar om de tafel.
Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!