Ramsey Cabral dos Reis aankomend seizoen nieuwe trainer IJFC dames 1 - IJFC

Sponsors

Ramsey Cabral dos Reis aankomend seizoen nieuwe trainer IJFC dames 1

23 april 2023 20:00


Na een aantal prettige gesprekken tussen Ramsey, de technische commissie senioren en vrouwen 1 is de knoop doorgehakt en wordt Ramsey de nieuwe trainer van vrouwen 1 (nu spelend in de 1e klasse).

Ramsey heeft een mooie staat van dienst als speler en trainer, hieronder stelt hij zich graag aan IJFC voor:

Hallo allemaal, ik ben 39 jaar en woon samen met mijn vriendin en 2 dochters (13 & 16) in Rotterdam. Naast het voetbal werk ik als Key-Accountmanager bij een bedrijf die gespecialiseerd is in Beursstands.

Ik ben zelf al heel m’n leven bezig met voetbal. In mijn eigen voetbaljaren heb ik in de jeugd bij Excelsior Rotterdam gespeeld. In de senioren op het hoogste amateurniveau o.a. bij SVV Scheveningen, Zwaluwen Vlaardingen en XERXESDZB, laatstgenoemde club is ook de club waar ik mijn eerste stappen als (interim) trainer bij het vrouwenvoetbal heb gezet. Na functies als assistent-trainer bij XERXESDZB-heren 1 zondag en VV Capelle zaterdag-1 ben ik mij volledig gaan focussen op het vrouwenvoetbal.  

Ik ben gestart bij de jeugd van Feyenoord (mo15) en Excelsior Rotterdam (mo16, mo19 en assistent beloften).  

Afbeelding1.jpgDe afgelopen jaren ben ik hoofdtrainer geweest bij de vrouwen van de mooie studentenvereniging Antibarbari (zondag 1e klasse) uit Rotterdam en bij de tegenstander van vorig seizoen van IJFC, RVVH vr1 (nu spelend in de hoofdklasse zaterdag). Nadat de toekomst van het vrouwenvoetbal bij RVVH onduidelijk was, heb ik de keuze gemaakt om buiten de regio op zoek te gaan naar een club met ambitie. Op die manier ben ik in contact gekomen met IJFC. 

Het eerste gesprek met de TC en assistent trainer was erg positief en het vervolggesprek met een aantal selectiespelers beviel mij ook heel goed. Daarin merkte ik dat IJFC net zo ambitieus is als ik en dat motiveerde mij genoeg om de gesprekken alleen met IJFC door te zetten. Na het tweede gesprek is alles snel gegaan en waren we er gelukkig snel uit.

Als trainer ligt mijn focus heel erg op verzorgd positiespel met veel creativiteit en energie! Gezien de kwaliteiten binnen de spelersgroep ben ik ervan overtuigd dat deze speelsters daar zeker voor kunnen zorgen! Ik heb heel veel zin in het aankomend seizoen en ben blij deel uit te mogen maken van de IJFC-Familie.  

Wij wensen Ramsey veel succes bij IJFC.

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!