IJFC Chaos Familiedag - 24 juni 2023 - IJFC

Sponsors

IJFC Chaos Familiedag - 24 juni 2023

1 mei 2023 15:45


Beste IJFC familie,

Noteer zaterdag 24 juni in jullie agenda: De eerste IJFC Chaos Familiedag zal dan plaatsvinden op ons sportpark!

De IJFC kinderen tot 15 jaar kunnen van 9 tot 12 uur zich heerlijk vermaken met een fantastisch spellencircuit. Een onderdeel hiervan is het "Penalty Schieten" op de keepers van Dames 1 en Heren 1, en wie weet win jij wel die penaltybokaal?

Voor elke deelnemer ligt een super leuke verrassing klaar en krijg je een heerlijk frietje. In de middag zullen er spelletjes blijven staan, zodat jullie je kunnen vermaken en/of je ouders/oma/opa nog kunnen aanmoedigen.

Vanaf 13 uur start het Chaos toernooi (maximaal 25 teams). Dit zijn teams die jullie zelf kunnen samenstellen met meisjes/jongens/vrouwen/mannen vanaf 15 jaar. Er zullen poules worden samengesteld waarbij gekeken wordt naar sterkte (Bij inschrijving kunnen de teams ondermeer de voetbalervaring aangeven).

Na het toernooi zal natuurlijk de prijsuitreiking plaatsvinden welke gevolgd zal worden door een fantastische feestavond met een DJ en heerlijk eten. Voor zowel het Chaos toernooi als ook de feestavond (eten) moet je je vooraf opgeven. Op de dag zelf kan dit helaas niet meer om organisatorische redenen. 

Wil/ kan je niet voetballen, maar wil je wel aanmoedigen en/ of aanwezig zijn op de feestavond, dan kan dat natuurlijk ook! Graag wel van te voren opgeven voor het eten. 
 
De inschrijving start maandag 15 mei op de site van IJFC. Voor het jeugd event gaat dit via je leid(st)er/coach.
 
De dag zal hopelijk een jaarlijkse traditie worden voor een ieder die bij IJFC is betrokken.
 
Commissie Chaos Familiedag
Laura, Cathalijne, Jeichien, Sjoerd, Remco, Rodney, Serge, Frank en Hendrik-Jan

SAMEN IJFC

logo_Chaos_Familiedag.jpg
Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!