Sponsors

Home

Voorbeschouwing zaterdag 23 oktober

Gisteren, 21 oktober 23:00  Beste leden en supporters, Geleidelijk aan dalen de temperaturen en is het nu echt herfst. Gelukkig valt het weer op zaterdagen erg mee en ook komende zaterdag is het naar verwachting droog, met een beetje zon en weinig wind. Met een goede jas aan nog steeds “terrassenweer”, de beste plek met het oog op oplopende besmettingen zolang de vaccinatiegraad niet snel verder oploopt en de verspreiding van Covid-19 afneemt. Het blijft daarom belangrijk thuis te blijven als je je niet lekker voelt, afstand te houden, handen te wassen, etc. meer »

Met korting naar FC Utrecht - Willem II

12 oktober 23:00  Speciaal voor alle leden van IJFC hebben wij een geweldige aanbieding! Op zondag 31 oktober om 16.45 uur gaat FC Utrecht de strijd aan met Willem II en bij deze wedstrijd in Stadion Galgenwaard kunnen de leden van IJFC tegen een sterk gereduceerd tarief aanwezig zijn. meer »

Rabobank ClubSupport weer van start!

7 oktober 20:15  Met Rabo ClubSupport biedt de Rabobank kennis, een netwerk en ook financiële ondersteuning aan clubs en verenigingen. Daaronder valt ook deze actie die in onze regio wordt georganiseerd door Rabobank Utrechtse Waarden en Omstreken. Uiteraard doet ook IJFC weer mee aan deze actie.meer »

Corona regels en maatregelen sportpark IJFC met ingang van 25 september

23 september 18:45  Hieronder kun je de corona regels en maatregelen vinden welke gelden op het sportpark van IJFC met ingang van 25 september. Op het moment dat je het sportpark van IJFC betreedt ga je akkoord met de geldende regels en maatregelen, zoals hieronder staan beschreven. Wij doen een dringend beroep op iedereen om deze regels en maatregelen na te leven en rekenen in het algemene belang en dat van IJFC op ieders medewerking. meer »

Datum Algemene Leden Vergadering: maandag 22 november

21 september 10:00  De datum van de Algemene Leden Vergadering (ALV) is vastgesteld op maandag 22 november, aanvang om 20.00 uur. Tenzij de corona regels veranderen, zal deze ALV worden gehouden in de IJFC-kantine. De agenda wordt tijdig bekend gemaakt. Bestuur IJFC

VR1 Spliet on fire!

17 oktober 16:45  IJFC VR1 heeft vanmiddag ook haar derde competitiewedstrijd gewonnen. Op bezoek bij 't Gooi maakte de ploeg het zich onnodig lastig door de vele kansen niet te benutten. Uiteindelijk was Lois Spliet het goudhaantje met twee goals, waarvan de 1-3 in de 93e minuut.meer »


IJFC laat opnieuw het kaas van het brood eten.

16 oktober 20:00  IJFC laat opnieuw “het kaas van het brood eten “. meer »


Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!