Sponsors

Home

Week van de Scheidsrechter

Gisteren, 25 september 14:45  Vanaf 1 tot en met 9 oktober vindt dit jaar de "Week van de Scheidsrechter" plaats en is het moment daar dat we onze scheidsrechters op het veld weer de eer geven die hen toekomt. Zonder scheidsrechters, geen wedstrijden!meer »

IJFC start met een gelijkspel tegen Brederodes 2-2

Gisteren, 25 september 12:15  IJFC start met een gelijkspel tegen Brederodes 2-2meer »

VR1 Gaas is de baas!

Gisteren, 25 september 10:30  IJFC heeft haar eerste competitiewedstrijd met 0-2 gewonnen van Sleeuwijk. Queen of the match was Laura Gaasenbeek die beide doelpunten voor haar rekening nam. Oftewel: Gaas is de baas!meer »

IJFC Vrouwen 3 vs Creators FC Ladies: woensdag 5 oktober 2022

20 september 19:45  Op woensdagavond 5 oktober staan de Creators FC Ladies tegenover IJFC Vrouwen 3. Benieuwd hoe IJFC Vrouwen 3 en Creators FC Ladies het er vanaf gaan brengen? Koop dan snel jouw kaartje!meer »

Koppel klaverjassen vanaf oktober 2022

19 september 18:00  We spelen ook dit seizoen zeven ronden met aan het eind van iedere avond de gebruikelijke prijsuitreiking. Op vrijwel elke avond zal er bovendien een verloting plaatsvinden. Heb jij ook zin om in ons fraai vernieuwde clubhuis in een gezellige sfeer met een hapje en een drankje te ontspannen op de volgende vrijdagavonden: meer »

IJFC gaat weer loten verkopen met de Grote Clubactie vanaf zaterdag 24 september

18 september 8:00  Zaterdag 24 september start de landelijke lotenverkoop van de 50e Grote Clubactie. Ook IJFC doet uiteraard weer mee en we willen natuurlijk zoveel mogelijk loten verkopen. Vorig jaar verkochten de IJFC-leden in totaal liefst 2.736 (geïncasseerde) loten. Een lot kost €3,- per stuk, waarvan 80% (dus €2,40 per lot) direct naar de clubkas van IJFC gaat.meer »


Oud trainer en leider Ad Pin overleden

14 september 18:45  Op dinsdag 6 september is oud trainer en leider Ad Pin overleden. Ad was al enige tijd ernstig ziek, maar heeft tot het laatste moment geknokt om bij zijn gezin en familie te kunnen blijven. Ad hebben we leren kennen als een zeer betrokken, positieve en enthousiaste trainer en leider bij IJFC. Hij was zeer vriendelijk en was altijd in IJFC geïnteresseerd.meer »


Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!