Home - IJFC

Sponsors

Home

Grote Club Actie 2023 levert nieuw record op van 5.170 loten!

27 november 21:45  Opnieuw hebben de vooral jeugdige verkopers van IJFC een record weten te boeken door dit jaar 5.170 (geïncasseerde) loten te verkopen. Aangezien clubs euro 2,40 per geïncasseerd lot ontvangen, levert dit onze club het geweldige bedrag op van liefst euro 12.408! Na aftrek van hun kosten zal IJFC ongeveer euro 12.000 ontvangen van de Grote Club Actie.meer »


Eerste uitoverwinning IJFC VR1

27 november 12:00  IJFC heeft vanmiddag haar eerste uitoverwinning van het seizoen geboekt. In Sleeuwijk werd de gelijknamige ploeg met 1-2 verslagen. Een hoofdrol was wederom weggelegd voor Kirsten Plug die met een kanonskogel van afstand voor de 0-2 zorgde. meer »


IJFC toe aan winterstop na nederlaag tegen PVCV 0-3

26 november 10:15  IJFC toe aan winterstop na nederlaag tegen PVCV 0-3 meer »


IJFC 13-1 speelt galawedstrijd tegen Junior Creators

25 november 13:45  Zondag 12 november was het zover, de O13-1 van IJFC mocht op het terrein van JSV een wedstrijd spelen tegen de Junior Creators. Dit is een team in wisselende samenstelling van kinderen van YouTubers/TikTokkers en pubers die zelf een YouTube of TikTok kanaal hebben en daar regelmatig filmpjes op plaatsen.meer »


SAVE THE DATE! Kerstbingo bij IJFC

21 november 20:30  Kerstbingo bij IJFCmeer »


Boetes en tuchtzaken ivm gedrag langs de lijn

21 november 20:00  Vanuit het bestuur is er al vaker aandacht geweest voor het drinken van alcohol buiten de aangewezen plekken, kantine en terras, maar bijvoorbeeld ook roken op het sportpark. Wekelijks moet er politieagent gespeeld worden om mensen met alcohol in de handen weer terug te sturen naar het terras. Het is opvallend om te zien hoe vaak dit dezelfde personen zijn. Het zal vaak als zeurderig en bemoeizuchtig over komen, maar naast dat het gewoon fatsoen is om hier gehoor aan te geven, kan het mogelijk ook verstrekkende financiele gevolgen voor IJFC hebben. Iets wat we niet willen met elkaar. Dus gewoon niet doen!!meer »


Mijlpaal bij de Grote Clubactie: Al ruim 5000 loten!

7 november 19:30  Ook afgelopen week zijn er nog de nodige boekjes ingeleverd en in het weekend ingevoerd. Maar ook online worden er nog steeds loten verkocht. Hierdoor werd dit weekend de ongekende mijlpaal van 5.000 loten overschreden, een fantastische prestatie van onze verkopers en verkoopsters (en dat zijn er heel veel!) en ook van de ouders en trainers die hierbij vaak een stimulerende rol spelen. meer »


Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!