Sponsors

Home

Isay en Noah Gesser overleden

31 juli 15:00  Vanmorgen zijn wij geconfronteerd met het trieste bericht dat onze voormalige pupillen Isay (18) en Noah Gesser (16) bij een noodlottig ongeval om het leven zijn gekomen. Als vereniging zijn wij diep geraakt door deze gebeurtenis. meer »

FC Utrecht Voetbalkamp in de zomervakantie bij IJFC op 26 en 27 augustus

7 juli 17:30  Beleef tijdens het FC Utrecht Voetbalkamp in de zomervakantie in IJsselstein bij IJFC op 26 en 27 augustus hoe het is om te trainen zoals bij de FC Utrecht Academie. Het FC Utrecht Voetbalkamp is voor alle kinderen van 7 tot en met 13 jaar.meer »

Corona regels en maatregelen sportpark IJFC

1 juli 21:00  Naar aanleiding van de persconferentie van 18 juni zijn de regels en maatregelen bij IJFC aangepast. Hieronder kun je de corona regels en maatregelen vinden welke gelden op het sportpark van IJFC met ingang van 26 juni.meer »

Nieuw peutervoetbalseizoen start op 1 september

14 juli 16:30  Op woensdag 1 september 2021 zal het nieuwe peutervoetbalseizoen bij IJFC weer van start gaan. Komend seizoen doen we dat wederom in samenwerking met de Voetbal BSO (www.voetbal-bso.nl), die op onze locatie gevestigd is. meer »


Uitnodiging informatieavond jeugdtrainers en leiders

11 juli 13:30  Aan de vooravond van het seizoen, wordt het jeugdkader uitgenodigd om op vrijdag 3 september om 20:00 uur, een informatie bijeenkomst bij te wonen in de kantine van IJFC. Inloop vanaf 19:45 uur. Deelname hieraan is wenselijk en wordt op prijs gesteld, dit mede gelet op de seizoenstart. meer »


Update: Teamindelingen jeugd seizoen 2021-2022

1 juli 21:00  Vorige week zijn de jeugdleden en ouders door tussenkomst van de huidige trainers en leiders geïnformeerd aangaande de voorlopige team indelingen. Zoals ieder jaar is het weer een complexe opgave. Rekening houdend met tal van aspecten en factoren die van belang zijn om te komen tot evenwichtige teamindelingen. De recente mutaties zijn naar aanleiding van het passeren van de overschrijvingstermijn (15 juni) verwerkt in onderstaand actueel overzicht, evenals de reguliere aan- en afmeldingen. meer »


IJFC leeuwinnen op jacht naar succes!

28 juni 14:00  Onlangs hebben hoofdtrainster Janet Griffioen (vrouwen 1) en Betty van Dijk (vrouwen 2) hun aflopende verbintenis verlengd. Vanzelfsprekend zijn wij hier zeer content mee. Zij kunnen hierbij rekenen op de onvoorwaardelijke steun van het trio Dick de Buck, Marjolein Verkruijsse en Eline van der Ham. De medische randvoorwaarden en faciliteiten worden verzorgd vanuit fysiotherapeutisch praktijk de Groene Biezen. De vrouwen selectie van IJFC heeft voor het komend seizoen een enorme kwaliteitsimpuls gekregen. Met de komst van een aantal jeugdige en talentvolle speelsters.meer »


Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!