Home - IJFC

Sponsors

Home

IJFC trainingskamp heren 1 Madrid 6-9 januari dag 4

9 januari 20:00  Het was vandaag vroeg uit de veren want de thuisreis stond op het programma. Afspraak was dat iedereen om 8 uur klaar zou staan om met de metro naar het vliegveld te gaan. Hoewel een aantal spelers het behoorlijk laat hadden gemaakt was iedereen op tijd present. meer »


IJFC trainingskamp heren 1 Madrid 6-9 januari dag 3

9 januari 0:30  Op moment van schrijven van dit verslag zit de dag er al bijna op; 23.55 uur. De dag begon vanochtend voor de groep, om 10.30 uur met wederom een buitengewoon ontbijt verzorgd door de staf. Voor een aantal was het zichtbaar zwaar om op tijd aanwezig te zijn, maar iedereen was van de partij.meer »


IJFC TRAININGSKAMP HEREN 1 MADRID 6 – 9 JANUARI 2023; Vervolg verslag dag 2

8 januari 10:30  Kort na 5 uur werd met een voldaan gevoel heelhuids de finish bereikt. Een tocht van in totaal 24 km met in totaal bijna 300 meter hoogtemeters. Top gedaan mannen. Een goed geslaagde dag waarbij naast het mooie stadion ook het nodige van Madrid bewonderd kon worden. meer »


IJFC trainingskamp heren 1 Madrid 6 – 9 januari 2023 Dag 2

7 januari 18:45  Dag 2 startte om 9 uur met een gezamenlijk ontbijt. De gehele staf was al vroeg op pad om voor ontbijt boodschappen te gaan doen. Traditioneel eerst een sterk bakje koffie in een koffietentje . Daarna boodschappen in ons favoriete supermarktje… en daarna de stokbroden snijden en de tafel gedekt. Ondanks dat het voor een aantal selectiespelers toch wel erg laat was geworden was iedereen van de partij. meer »


IJFC trainingskamp heren 1 Madrid 6 – 9 januari 2023 dag 1

6 januari 19:15  Na een maandenlange voorbereiding ging vandaag het trainingskamp voor IJFC 1 van start. Na het nodige overleg was uiteindelijk gekozen om ditmaal naar Madrid te gaan. De dag startte in alle vroegte vanochtend om 4 uur op het parkeerterrein voor het sportpark van IJFC. Hierbij gaat grote dank uit naar Jeffrey Stigter, Yvonne Becker (vriendin Ton Schoonenberg), Sylvia Scheffer, Maxim van der Kleij, papa van der Snoek, Sofie, de vriendin Stefan de Wit die bereid waren om ons naar Schiphol te brengen. Helaas zijn Jeffrey Stigter (bijna weer papa),Tim van der Brugge (net papa), Stijn de Bie en Vincent Griffioen (beiden ziek) niet van de partij maar hopen wij dat zij en ook alle andere supporters, en belangstellenden door middel van dit verslag een beetje de sfeer kunnen opsnuiven.meer »


Volgende fase verduurzaming afgerond

5 januari 20:15  Afgelopen week is weer een fase afgerond in de verduurzaming van ons sportcomplex. Met behulp van onze sponsoren, de installatiebedrijven Stigho Electro en Hartog Installatietechniek uit IJsselstein, is de oude gasgestookte warmwatervoorziening in het kleedkamergebouw vervangen door een elektrische voorziening.meer »


IJFC VR2 zoekt meiden!

5 januari 11:00  Wil jij voetballen in een leuk jong team? Dan zijn wij op zoek naar jou. Neem dan snel contact op met Patricia Aarsen.meer »


Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!