Sponsors

KantinedienstPer kantinedienst worden 1 of 2 teams ingeroosterd die verantwoordelijk zijn voor het beschikbaar stellen van minimaal 3 seniorenspelers dan wel ouders van jeugdleden per shift voor de keuken of bar.

Het kan zijn dat ouders van jeugdleden een kantinedienst moeten draaien op hetzelfde tijdstip dat hun kind speelt. Bedacht moet worden dat het team maar 1 keer (maximaal 2 keer) per seizoen wordt ingeroosterd. 

Toewijzing wordt willekeurig bepaald, waarbij voor zover bekend zoveel mogelijk rekening wordt gehouden met het uit en thuis spelen van de teams. De indeling van de Teams worden twee keer per jaar bekend gemaakt: begin augustus voor de periode tot aan de winterstop en in december voor de periode vanaf de winterstop tot aan het eind van het seizoen.

Maximaal 2 maanden van tevoren wordt aangegeven hoeveel personen op de datum waarop een team is ingedeeld nodig zijn en op welke momenten. In principe gaan we uit van 3 personen, per dienst.

De leider en trainer zullen de ouders/spelers/speelsters inroosteren. Dit kan met 3 personen een hele shift zijn, maar mag ook opgesplitst worden in bv 2 halve diensten (bv een ochtenddienst van 7.45-11.00 en van 11.00-14.00 uur).

Het rooster van de teams zal terug te vinden zijn op de website en hangt ook in de kantine. Op https://www.ijfc.nl/1490/planning-teams/  staat de meest recente planning.

De kantinediensten op zaterdag zijn vooralsnog in twee shifts. Mogelijk in de toekomst in drie shifts.

1e shift bar: 7.45 -14.00 uur
2e shift bar: 13.45 -19.00 uur

1e shift keuken: 8.30-14.00 uur
2e shift keuken: 13.45-18.00 uur

Een kantine dienst is een ochtend of middagdienst achter de bar of in de keuken.

 

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!