Laura Gaasenbeek (intikker)

Vrouwen, VR1, 1e klasse A

24 maart 2018 11:30

In Barendrecht maakte VR1 korte metten met de nummer laatst in de competitie.

Lof voor de speelsters van Barendrecht die het volhouden om elke week toch op te draven met, naar alle waarschijnlijkheid, aan het einde van de wedstrijd weer een nederlaag rijker. Vandaag werden zij getrakteerd op de grootste uitslag tot nu toe deze competitie. De speelsters van IJFC waren lekker op schot.

De eerste helft kwam tot een 0-7 stand:

Lysanne van Oosterom opende de score in de 5de minuut, met een afzwaaiende voorzet. Amper zes minuten later tikte Lois Spliet de 0 – 2 in, na een geretourneerd schot van Audrey van der Horst.

0 – 3  (20ste min.); Lois Spliet, assist Audrey van der Horst
0 – 4 (22 ste min.); Ian Ruis met een afstandsschot
0 – 5 (30ste min.); Audrey van der Horst, assist Kirsten Plug.
0 – 6 (31ste min.); Robin Hendriks, assist Audrey van der Horst
0 – 7 (43ste min.); Robin Hendriks, assist Audrey van der Horst

Tweede helft:

In de tweede helft een opvallende rol voor Nina van Houten. Als speelster van VR2 sluit ze regelmatig aan bij VR1 en deze wedstrijd liet ze zien dat ze ook daar wat te brengen heeft!

0 – 8 (58ste min.); Nina van Houten, assist Lois Spliet
0 – 9 (61ste min.) Nina van Houten, assist Kirsten Plug
0 – 10 (63ste min.) Kirsten Plug na eerst zelf op de lat te hebben geschoten zelf de terugkomende bal in een scrummage in het doel gewerkt
0 – 11 (65ste min.) Ian Ruis, assist Lois Spliet
0 – 12 (78ste min) Robin Hendriks na een slechte spelhervatting Barendrecht.
0 – 13 (79ste min) Nina van Houten assist Robin Hendriks
0 – 14 (81ste min) Laura Gaasenbeek, assist Ian Ruis
0 – 15 (85ste min) Ian Ruis met een afstandsschot
0 – 16 (87ste min) Nina van Houten, assist Lois Spliet
0 – 17 (90ste min) Laura Gaasenbeek, assist Ian Ruis

Dit soort wedstrijden wil je niet op dit niveau maar ze horen er dit seizoen bij en dan is het fijn als het lukt om het niveauverschil ook in doelpunten uit te drukken.

Voor nu de voetjes weer op de grond en samen met trainer Marcel van den IJssel de focus op de inhaalwedstrijd tegen koploper Berkel aanstaande zaterdag.