SCH '44 JO11-3

Onder 11, JO11-2, 3e klasse 12

7 oktober 2017 10:45

Petra Verbeek

Een mooie overwinning met 4-0 op een druilerige dag op het IJFC sportpark. Gemakkelijk ging het zeker niet, maar verdiend was het zeker wel.

We speelden een uitstekende eerste helft, waarin onze tegenstander nauwelijks gevaarlijk was. Bij een aantal dreigende aanvallen van de tegenstander was Jordi er met zijn snelheid steeds op tijd bij. Samen met Maarten en Lars zorgden ze ervoor dat Mike in de eerste helft niet veel te doen kreeg.

Op het middenveld speelde Mats een puike eerste helft. Hij kwam telkens dreigend op en had oog voor z'n medespelers. Joep had een paar prachtige acties op links en VietAn mocht vanaf zijn favoriete plek rechtsmidden beginnen en werd hier later vervangen door Soufian. Gerald was er na een weekje afwezigheid weer bij en scoorde in de eerste helft beide goals na telkenmale een assist van Mats. Zeker de tweede assist van Mats was pure klasse toen hij over de as van het veld doorkwam en Gerald een niet te missen kans bood. We speelden allemaal prima in de eerste helft. De opbouw werd door Mike prima verzorgd en dat resulteerde in vele prachtige aanvallen over de flanken, zoals het hoort.

Na de 2-0 ruststand, kwamen we niet zo goed uit de startblokken. Het begin van de tweede helft was duidelijk voor SCH en het was aan Mike te danken, dat we geen tegengoal hoefden te incasseren. Ook na een schoen in z'n nek, waarbij hij bijna knock-out ging, bleef Mike staan en zorgde ervoor dat we voor het eerst dit seizoen een wedstijd met de "0" achterin afsloten.

De goals in de tweede helft kwamen van Lars en VietAn. In het laatste deel van de wedstrijd combineerden we weer goed. Eerst kon Lars scoren na een prachtige assist van Soufian en VietAn scoorde na een mooi 1-2-tje met Gerald.

De eerste 3 punten in de competitie staan op het bord en dat is dik verdiend. Goed gespeeld en voor de komende week weer veel plezier op de (herftst)trainingen.