3 - 3

IJFC JO11-2JM

Onder 11, JO11-2, 3e klasse 12

2 december 2017 8:30

Onnodig hebben we vandaag 2 punten laten liggen. Met nog 3 minuten te gaan, stonden we nog met 3-1 voor, maar we gingen uiteindelijk met 3-3 het veld af.

Ik wil niet al te veel woorden spenderen aan deze wedstrijd. Het was vroeg, het was koud en het was mistig. Niet de beste omstandigheden en we speelden gewoon rommelig. We konden de bal niet in de ploeg houden en de passing was onzuiver. Ook ik als coach kon het tij niet keren, dus ik reken dat mezelf ook zeer zeker aan.

Toch kwamen we in de eerste helft met 2-0 voor door goals van Gerald. Een vlammend  afstandschot van Mats spatte nog op de lat uiteen en had zelfs de 3-0 kunnen betekenen. Daarna raakte diezelfde Mats de bal ongelukkg bij een voorzet en die plofte zomaar in ons eigen doel.

Na de rust waren we eigenlijk alleen maar onze 2-1 voorsprong aan het verdedigen. We liepen achter de tegenstander en de feiten aan en vergaten zelf op te bouwen. Toch kwamen we nog op 3-1 door een punter van Gerald uit een moeilijke hoek. Dan denk je, met nog 3 minuten te gaan, die wedstrijd zit in de tas, maar helaas.

Een scrimmage voor de goal leverde eerst de 3-2 op en uit een corner viel zowaar ook nog de 3-3. We kregen veel corners tegen en dat moeten we verdigend beter doen. Meespringen met je tegenstander en goed allert blijven bij een re-bound!

We eindigden dus op 3-3 en houden onze 7e plaats in de competitie. Laten we alles geven om in ieder geval volgende week onze laatste competitie wedstrijd te winnen.