35'
Onbekend (solo)

4e klasse 01

10 maart 2018 9:40

Na een stop van twee weken ivm de vakantie, mochten onze heren hun kunsten vandaag laten zien op het voetbalveld. Dit keer op het kunstgrasveld van PVCV in Vleuten. Het was heerlijk weer, de kou lijkt achter de rug en zelfs het zonnetje kwam eraan te pas. Onze tegenstander was PVCV JO11-8. De vakantie had de jongens duidelijk goed gedaan. Ze zaten er lekker in en hadden de 1e helft de overhand. IJFC had constant balbezit en er werd veelvuldig op de helft van de tegenstander gespeeld. Met als leuke verrassing Timo en iets later Atilla in de spits. Thijs deed zijn ding op het middenveld en had een paar leuke ballen. Onze keeper Björn had, ondanks zijn afwezigheid met de trainingen deze week vanwege een blessure, er ook weer zin in. Ondanks dat de jongens de overhand hadden bleven de doelpunten een beetje uit. Na ruim een kwartier werd er pas voor het eerst gescoord. Noah kreeg een voorzet van Faisel en schoot de bal middels een volley soepel het doel in, 0-1. Nog een paar minuten later had Arne de bal en zag halverwege het veld kans om een schot op het doel te wagen! BAM,die zit!!! 1-2. Wat een mooi doelpunt zeg! De eerste helft werd qua balbezit  en score in ons voordeel beëindigd. Na een korte pauze werd de 2e helft gestart. Hier leek PVCV iets meer de strijdt met onze jongens aan te gaan. Het ging nu meer gelijk op qua balbezit en kansen. Keano stond achterin zijn mannetje. Ondanks dat PVCV meer strijd leverde zag Noah kans om door de defensie te soleren en maakte de voorsprong daarmee nog groter, 1-3. Tussendoor waren er nog een paar corners over en weer die geen van allen het doel raakten. Een klein 10 minuten voor het eind van de wedstrijd was er weer zo’n mooi afstandsschot, dit keer van Milan!!! 1-4. De laatste paar minuten probeerde PVCV nog wel om meer doelpunten te maken, dit had geen resultaat en de wedstrijd werd in ons voordeel beëindigd met een 1-4 winst!!! Weer mogen we er 3 punten bijschrijven!!! GO IJFC! Sportieve groet Manon.