Sponsors

Een pot voetbal waar je blij van wordt!

UVV JO11-3

3 - 3

IJFC JO11-2JM

Competitie

3e klasse 07

Datum

7 april 2018 11:30

Accommodatie

Sportpark Rigtersbleek
G.J. van Heekstraat 15
7521EB
ENSCHEDE
tel. 053-4359239

Een mooie wedstrijd van 2 ploegen, die er vol voor gingen, eindigde vandaag in een terechte 3-3- uitslag. Een pot voetbal waar je blij van wordt!

Gerald was vandaag onze aanvoerder in de uitwedstrijd bij UVV, waar zijn oudere broer nota bene speelt. Soufian was er helaas niet bij.

Mats begon in de wissel en we begonnen met de volgende opstelling:
In de goal: Mike
In de verdediging: Lars en Jordi
Op het middenveld: Joep, VietAn en Maarten
In de spits: Gerald

Al meteen kon je zien dat beide ploegen er zin in hadden. IJFC trok meteen ten aanval en was gevaarlijk via Maarten met een schot dat net naast ging. Ook UVV had kansen, maar Mike stond z'n mannetje op de goal.

De eerste goal kwam van de voet van Mats. Meteen toen hij op rechts-midden was ingevallen, kwam hij in schiet-positie door een mooi tikkie breed van VietAn. Met een volle wreeftrap (nog onlangs geoeffend in de training met Jan-Gert) nam Mats de bal op de pantoffel, die boven de keeper in het midden van de goal binnen viel.

Helaaas konden we niet al te lang van de voorsprong genieten. Een aarzeling in de verdediging was net genoeg voor de spits van UVV om onze laatste man te omspelen en alleen op Mike af te gaan. Mike gooide zich als een leeuw in eerste instantie voor het schot, maar de bal kwam weer los en toen was het eenvoudig voor de spits van UVV om de gelijkmaker binnen te tikken.

Veel kansen in de eerste helft over en weer, maar de beste waren toch voor ons. Lars was tot 2 keer toe ongelukkig in de afronding na mooi voorzetten van Joep en Gerald.

Na de rust kwam UVV sterk uit de startblokken. Mike bracht tot 2x toe redding op vlammende schoten. Werkelijk prachtige zweefduiken van onze keeper. Op het derde schot van UVV was Mike kansloos en dat betekende voor ons een achterstand van 2-1. Gerald wist met een slim puntertje even later de gelijkmaker te scoren na een mooie aanval over Mats en Joep. Joep bracht Gerald met een slim passje in scoringspositie en Gerald was er als altijd snel en slim bij.

Weer kwamen we achter. Dit keer werd het 3-2 voor UVV na een scrimmage voor onze goal. De bal lag uiteindelijk voor het intikken klaar bij de 2e paal voor een speler van UVV. We toonden veerkracht door opnieuw gelijk te maken. Mats kreeg de bal van Lars op het middenveld aangespeeld en stuurde met een nauwkeurige assist Gerald de diepte in, die plots 1 op 1 met de keeper kwam te staan. Dat was weer raak, 3-3.

In de laatste minuten was het reuze spannend. Lars viel nog geblesseerd uit, toen het in z'n Lies schoot. Beterschap, Lars! We hopen dat het meevalt, want je bent super goed bezig de laatste tijd. Gescoord werd er niet meer en het bleef dus bij een terechte 3-3 uitslag, na een mooie zomer-ochtend pot voetbal.

Goed gedaan allemaal. Jullie hebben het super gedaan na de teleurstellende midweekse beker nederlaag.

Geniet van het mooie weekend en tot maandag.

Groeten,
Guus


Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!