1 - 15

IJFC JO11-2JM

3e klasse 07

21 april 2018 11:00

Vandaag ging het allemaal wat makkelijk. We kwamen met 1-0 achter, maar walsten daarna over Desto heen naar een 1-15 overwinning.

Mike was er vandaag niet. Maarten en Lars offerden zich allebei een helft op om te keepen. Daarnaast was Joep afwezig en kregen we ondersteuning van Noah en Faisel uit de JO11-3. Beide invallers van de JO11-3 deden het geweldig en beide wisten ze ook meerdere keren te scoren. Top, Noah en Faisel...... en bedankt.

Het was heet, maar toch zag ik een heel actief IJFC. Na een vroege achterstand door een afstandsschot, waarop Maarten volstrekt kansloos was, kwamen we in de juiste "flow". We gingen met een 1-4 voorsprong rusten na 2 goals van Faisel en 2 goals van Gerald. Beide heren waren in de wissel begonnen, maar vielen uitstekend in.

Na de rust begonnen we "echt" goed samen te spelen. Alhoewel de tegenstand gering was, zag ik een team. Vaak zie je bij zo'n overmacht dat iedereen voor eigen succes gaat, maar juist omdat we als team bleven spelen, scoorden we super veel.

Jordi passte de middenvelders in, in plaats van ballen weg te rammen. Op het middenveld zag ik Soufian goed de vrije ruimte kiezen. Maarten kwam goed op over de rechter flank en voorin gunden iedereen elkaar een doelpunt. Ik had mijn notitieblok niet bij me, dus de doelpuntenmakers uit de 2e helft heb ik niet allemaal paraat.

Deze makkelijke overwinning was het opwarmertje voor de wedstrijd van volgende week. Dan spelen we uit tegen De Meern, wat op doelsaldo net boven ons staat. Van deze wedstrijd tussen de 2 bovenste ploegen verwacht ik veel!