Onbekend (solo)

Groep 3 50

5 september 2020 10:00

Jan Kemp

Vandaag de tweede bekerwedstrijd thuis tegen Houten JO13-5. Na een hele korte warming-up begon de wedstrijd. Net als vorige week begonnen we fel en zetten we meteen druk op de tegenstander. Hierdoor hielden we het veld klein en speelden we veel op de helft van de tegenstander. Dat is erg wennen voor veel jongens maar ze doen dat erg goed. Door de bal goed rond te spelen en via de zijkanten weer voor de goal te gooien creëren we niet alleen veel kansen. Maar zorgen we ook voor veel rust in ons spel. Toch duurde het tot de 11de minuut dat Damin perfect afronde na een voorzet van Max 1-0. Na de goal werd het iets rommeliger en zette Houten wat druk. Ze kregen twee kansen maar maakten ze niet af. Snel namen wij de regie weer in handen en eiste het spel weer op. De kansen kwamen weer alleen het doelpunt niet. Ruststand 1-0. Na wat korte aanwijzingen in de rust gingen we de tweede helft in. De doelpunten zouden toch moeten vallen als we zo zouden blijven voetballen. En zo was het ook. Na een prachtige combinatie tussen Glenn en Tiemen in de 41ste minuut rond de laatste koelbloedig af 2-0. Nu lijkt de ban een beetje gebroken. De ene na de andere mooie combinatie word opgezet. En ondanks dat het vizier nog niet altijd scherp staat. De combinaties zijn er. Vanuit een corner van Tijmen word dan ook in de 48ste minuut de 3-0 gescoord door Chahid. Onvermoeid gaan we door en worden voor elke meter gevochten. Na een sprint langs te lijn zet Tijmen de bal voor waarna Glenn er in de 56ste minuut nog 4-0 van maakt. In de 60ste glipt Houten helaas langs onze verdediging waardoor de einduitslag op 4-1 bepaald word. Jongens we hebben weer met zijn hard gewerkt. En het resultaat mag er weer zijn. Super.