Heemradenlaan 7
3403NK
IJSSELSTEIN UT
tel. 030-6887151

Na een lang en slopend seizoen met veel tegenslagen is het de geplaagde ploeg van Patrick van Oort niet gelukt om het 1ste duel in de nacompetitie te winnen van 3e klasser DESTO. Weliswaar nam IJFC net voor rust een 1-0 voorsprong door een mooie tegendraadse kopbal van Traves Wright na een goede voorzet van Tim van der Brugge maar de voorsprong werd na rust al snel teniet gedaan door een doelpunt van DESTO na een vlot lopende aanval van de gasten. IJFC kreeg in de slotminuut dan nog wel 3 levensgrote kansen maar liet deze helaas onbenut.

Een verlenging was het gevolg. Daarin was het DESTO dat direct keihard toesloeg en IJFC op een 1-2 achterstand zette. Deze tegenslag was er 1 teveel voor IJFC dat weliswaar manhaftig bleef proberen om nog een gelijkmaker te forceren maar uiteindelijk moegestreden en zwaar teleurgesteld moest toezien dat DESTO door is naar de volgende ronde.

Voor IJFC kwam er op deze teleurstellende wijze een einde aan een lang seizoen waarin alles maar dan ook alles wat tegen kon zitten in een voetbaljaargang ook tegen zat. De gifbeker werd een gifcontainer voor IJFC en zelfs deze was nog niet groot genoeg om alles in op te slaan. Helaas kan hier niets meer aan veranderd worden. Het is zoals het is.

Het zal betekenen uithuilen het seizoen achter je laten en opnieuw beginnen. De selectie zoveel mogelijk bij elkaar proberen te houden en dan een nieuwe frisse start maken in de 3e klasse.