3403NK
IJSSELSTEIN UT
tel. 030-6887151

Dinsdag hebben we de 2e oefenwedstrijd gespeeld. Thuis tegen Vvij nieuwe 17.1.

Na de 2-1 overwinning op de Bilt begon de 19 met de volgende 11; Niels, Sam A, Wesley, Thijs, Bram, David, Jeroen, Justin, Tim vT, Sam R en Safiano.  Op de bank namen plaats Wissam, Milan, Tim A en Raul

IJfc begon vrij slordig aan de wedstrijd hield de linies groot waardoor Vvij bloed rook. Deze groep kan behoorlijk voetballen als ze ruimte krijgen en dat lieten ze ook zien. Echter werden beide teams op wat speldenprikjes na niet echt reuzegevaarlijk.   In de 40ste minuut kreeg de speler van Vvij zijn 2e gele kaart de 1e was voor het onderbreken van een veelbelovende aanval de 2e voor een reeks overtredingen binnen een paar minuten, echter vanwege de oefenwedstrijd besloten we om met 11-11 te blijven spelen.

Na de rust een gretiger IJfc welke met meer druk naar voren ging spelen.  Na 3 minuten lag de bal in het netje! Een perfecte aanval    Sam A stuurt Sam R diep deze gaf de bal direct voor op Tim en deze schoof de bal binnen.     4 minuten later schoot Sam R de met buitenkant voet vanaf de punt 16 de bal in de kruising. Dit was tevens zijn 1e goal voor IJfc waar er nog meer gaan volgen!   De 3-0 kwam van de voet van Raul, na een perfect aangesneden voorzet van Jeroen schoof Raul de bal behendig in het net dit was ook zijn 1e goal voor IJFC!   De 4-0 was misschien we de mooiste van de avond.  Safiano kreeg de bal ingegooid draaide weg bij 3 spelers schoot de bal tegen de keeper en Wissam schoof hem binnen. Waarom de mooiste omdat de actie van Safiano schitterend was.

4-0 was ook de eindstand van deze wedstrijd.

Zaterdag is de groep een dagje vrij en dinsdag speelt de groep om 20:30 tegen CDW nieuwe 19.1 deze ploeg gaat ook hoofdklasse spelen kortom een mooie graadmeter voor de jongens.