Monsterscore VR1 - IJFC

Sponsors

Monsterscore VR1

IJFC VR1

17 - 0

SSS VR2

Hafida El-Yebdri (intikker)
2'
Lois Spliet (schot)
9'
Assist: Kirsten Plug
Lois Spliet (intikker)
13'
Assist: Sarina Pua
15'
Assist: Lois Spliet
Sarina Pua (schot)
17'
27'
Assist: Kirsten Plug
Kirsten Plug (schot)
37'
43'
Assist: Kirsten Plug
Assist: Kirsten Plug
Sarina Pua (schot)
52'
Assist: Kirsten Plug
Laura Gaasenbeek (intikker)
63'
66'
Assist: Kirsten Plug
Lois Spliet (schot)
72'
Assist: Sarina Pua
Chayenna Berkien (intikker)
76'
Chayenna Berkien (intikker)
81'
Sarina Pua (intikker)
86'
Kirsten Plug (volley)
88'

Competitie

1e klasse A

Datum

4 maart 2023 12:00

Scheidsrechter

S. Lekatompessy

Accommodatie

Sportpark Groenvliet
Heemradenlaan 7
3403NK
IJSSELSTEIN UT
tel. 030-6887151

De dames van IJFC hebben vanmiddag een monsterscore geboekt. Op het eigen Sportpark werd SSS VR2 met liefst 17-0 verslagen. Hiermee werd flink gewerkt aan het doelsaldo dat nogal achterliep bij concurrent Jodan Boys.

IJFC startte met nagenoeg dezelfde 11 speelsters als afgelopen weekend tegen Klarenbeek. Dat hield in dat Chayenne Rauwerda wederom in de laatste linie speelde.

Onze grootse fan Gerrit Griffioen was ook van de partij en dan weet je: spektakel gegarandeerd! 

En spektakel werd het, want IJFC wist binnen 17 minuten liefst 5x te scoren.

Daar bleef het niet bij in de 1e helft, want er volgden nog 4 goals voor het rustsignaal. Er zaten enkele beauties bij zoals de afstandspegel van captain Laura Gaasenbeek die hoe ouder hoe beter wordt. Eigenlijk had ze 3 goals verdiend, maar 1 goal werd om onduidelijke reden (duwen?) afgekeurd.

De mooiste goal was echter de 9-0 en kwam op naam van Michelle Maksimovic. En dan met name de aanvalsopbouw met een hoofdrol voor Chayenne Rauwerda. Onze CR7 is omgeturnd tot centrale verdedigster en strooide - net als vorige week - met fantastische lange ballen op de stropdas. En niet 1, maar wel 10. Vanaf heden gaat ze dan ook door het leven als Koeman 2.0! Het was een genot om te zien en behalve pa en ma vervulde het opa en oma ook met trots op de tribune. Zo dus ook in de 45e minuut toen ze vanaf links op de eigen helft een geweldige crossbal gaf op Kirsten Plug die op haar beurt Michelle Maksimovic vond. Zij nam hem in één keer op de pantoffel en via de ene doelpaal ketste hij naar de andere en plofte hij in het doel. Een heerlijk biljartstoot.

En zo zocht IJFC met een 9-0 voorsprong de kleedkamers op.

De vraag was of IJFC na de rust zou blijven jagen op meer goals. In de uitwedstrijd stond het 0-7 bij de rust en kakte het spel daarna in met nog maar 1 goal.

Coach Griffioen had er echter op gehamerd om door te gaan en zo geschiedde. Er volgden nog 8 goals met hoofdrollen voor de sterk ingevallen Demi 'The Poëet' van Dijk die een paar puntgave assists afleverde. Ook Chayenna 'Ukkie' Berkien deed van zich spreken met 2 goals en trok hiermee de lijn door van haar wedstrijd tegen Klarenbeek toen ze erg sterk speelde.

Het slotakkoord van de wedstrijd was voor onze labradoodle, Kirsten Plug, die de bal lekker binnen volleerde. Eindstand: 17-0.

Complimenten dames. Wat een energie hebben jullie erin gegooid tot en met de laatste minuut. 17 goals is echt ongekend. Dat heb ik in de 20 jaar dat ik bij het vrouwenvoetbal betrokken ben niet eerder meegemaakt. Ik zeg hulde!

 

Opstelling: Tamara Kamps(45.Romy Grondhuis),Cynthia Buis(45.Demi van Dijk),Laura Gaasenbeek,Chayenne Rauwerda, Nikita Theteroglou,Sarina Pua, Iris Werkhoven, Michelle Maksimovic(68.Sam van Alphen),Kirsten Plug,Hafida El-Yebdri(24.Chayenna Berkien),Lois Spliet;

Bewegende beelden: Klik hier 

Jorgos Theteroglou

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!