WIJK BIJ DUURSTEDE
tel. 0343-577899

Opstelling IJFC JO19-1

Zaterdag, Cdw uit op veld 2.

na de deceptie van vorige week tegen delta sports (6-3 verlies) kon de ploeg zich vandaag weer opmaken voor CDW

een waslijst aan afwezige   Sam Remmerswaal Geblesseerd, Sam Alflen wel op de bank maar pijntjes, Bram Ziek, en op het laatste moment meldde ook prompt David zich ziek.
Gelukkig konden van de 17.1 Keyanu, Ries en Sepp aansluiten waardoor we met 15 man op pad konden gaan.

de volgende 11 zijn gestart: Niels,Raymon,Wesley,Thijs,Keyanu(78 Sam A),Justin,Milan,Wissam(45 Ries/60 Sepp),Raul,TimVT en Tim A(45 Jeroen)

de 1e helft een IJfc wat uit de startblokken schoot.  Binnen 3 minuten werd al 2x de paal en lat geraakt.  Werd het weer zoeen wedstrijd?    Maar na 4 minuten waar we weer eerst de paal raakte   schoot Tim VT de bal binnen 0-1.     Daarna kwam CDW ook in de wedstrijd en creëerde het grote kansen echter schoot de middenvelder de bal over.
In de 17e minuut de 0-2  na een mooie aanval over meerdere schijven kon Tim vanaf rechts naar binnen komen en de bal tegendraads n de bovenhoek knallen.

Daarna kreeg CDW grip op de wedstrijd en  pakte Niels nog enkele ballen. Ook werd er een goal terecht afgekeurd voor buitenspel.   Na een mispeer van nummer 22 kwamen er leuke meiden langs lopen welke de reporter hernieuwde energie gaven.

in de 42ste minuut een moment. IJfc probeerde ondanks de hoge druk van CDW op te bouwen Wesley speelde Justin in deze verloor de bal, de bal werd ingespeeld op de vrijstaande spits welke hier wel raad mee wist. Echter wist Justin de speler onreglementair te stoppen waardoor er een strafschop volgde.   De nemer wist hier wel raad mee en schoof hem binnen 1-2.    (Tip op zoeen moment probeer ondanks de hoge druk te voetballen maar denk om je rest verdediging).

in de rust 2 wissels  Tim admiraal en Wissam eruit voor Ries en Jeroen.

de 2e helft kreeg Tim een tik in de 16 meter echter wel te licht voor een strafschop alleen raakte hij hier wel bij geblesseerd.  in de 55e minuut misschien wel de mooiste goal van de wedstrijd.  een aanval over meerdere schijven werd behendig binnen gewerkt door CDW 2-2 op de bank kwam weer de gedachte het zal toch niet?
Daarna pakte Niels 2 goeie ballen om de stand op 2-2 te houden.
in de 58ste minuut kwam Ries in duel, Echter viel Ries verkeerd en had direct last. op het moment dat Ries buiten de lijnen verzorgd werd. werd de vrije trap genomen deze word verlengt door Tim en Justin wist hier wel raad mee en kopte de bal tegendraads binnen. 2-3!     na de goal ook direct de wissel  helaas kon Ries niet verder in zijn plaats Sepp.

in de 66e minuut kon IJFC knock out stoot geven na een diepte bal op Tim speelde hij Raul diep welke hier wel raad mee wist en schoof de bal in de verre hoek 2-4.

Daarna mocht Sam Alflen ook nog minuten maken voor de moegestreden Keyanu.

Volgende week wacht de laatste competitiewedstrijd thuis tegen SCH 19.1 om 14:30
Echter is de 19.1 dan nog niet klaar en speelt het die week erop voor de achtste finale van de beker thuis om 14:30 tegen 3e divisionist Abcoude.