Opstelling

De 2e wedstrijd stond op het programma. Dit keer tegen FC de Bilt

De Bilt welke we toevallig al in een oefenwedstrijd hadden getroffen in oktober.

De ploeg begon met de volgende 11: Niels, Raymon, Wesley, Tim A, Sam A, Justin, Jeroen, Milan, Tim vT, Sam R en Raul op de bank zaten Bram, Wissam, David en van de 17.1 Jasper H en Keyanu.

In de 1e helft een vooral tactisch steekspel de bilt in speelde in het altijd lastig te bespeelbare 3-5-2 en IJfc in 4-3-3 daardoor was er vooral in het midden een heuse strijd. En met een scheidsrechter die graag door laat voetballen komt dat de wedstrijd alleen maar ten goede.

IJfc kreeg enkele kansen maar de Bilt de grootste welke door hun nummer 11 op de paal geschoten werd.

Na een ingooi die niet was in geweest pakte Sam snel de bal opnieuw, hij gooide hem diep en na een voorzet kwam de bal bij Tim Vt uit deze kon hem inschieten maar Raul greep hem van ze schoen af en schoot hem binnen.

In de rust 1 wissel Wissam kwam erin voor Jeroen en Tim admiraal ging in de spits spelen.

De 2e helft weer vooral een strijd op het middenveld waarbij er over en weer een aantal kansen waren. In de 65e minuut de 2e wissel de moegestreden Raul werd vervangen door David.

Dan in de 78e minuut bij IJfc stonden 3 spelers klaar om de ploeg te gaan helpen aan de 3 punten maar een afstandsschot vloog pardoes in de goal 1-1.

IJfc en de bilt gingen beide nog vol voor de winst in de laatste 10 minuten

MAAR… in de 92e minuut een corner van David welke valt op het hoofd van Justin en heel groenvliet veerde op 2-1!!!!

Al vrij snel daarna floot de goed leidende rene schuring de wedstrijd af.

Na 2 wedstrijden staat de 19.1 gedeeld 1e met Montfoort Volgende week wacht de kraker Montfoort-IJfc om 14:30 op het hoofdveld van Montfoort het beloofd een spannende wedstrijd te worden!