3481JD
HARMELEN
tel. 0348-442342

Opstelling IJFC JO19-1

Zaterdag 11 februari speelden we wedstrijd 2 van de 3e fase. We mogen aantreden uit bij SCH44 uit Harmelen.

Ondanks een hoop afwezige wist de 19.1 met 14 spelers af te reizen.   (Tim, Wissam, Jeroen en Raymon) waren ziek en natuurlijk missen we ook nog steeds de van een blessure herstellende Sam

Gelukkig sloten Ries, Keyanu, Jasper en Jasper aan van de 17.1 na hun gewonnen wedstrijd tegen VVIJ.

De 19.1 begon met de volgende 11: Niels, Sam, Wesley, Bas, Thijs, Justin, Raul, Milan, Tim, David en Jasper

Al vrij snel een diepe bal op Raul welke werd neergehaald in een duel met de keeper de scheidsrechter vond het niks. Na een vraag van Tim kreeg die direct de gele kaart gepresenteerd.

Daarna weer een moment waar Jasper doorgebroken werd neergelegd echter van de scheidsrechter dat de bal gespeeld werd. Na 15 minuten kreeg Justin ook de gele kaart gepresenteerd werd het zoeen middag?  Daarna ging de kaartenstorm iets liggen en was ondanks dat SCH er heel veel energie in legde de betere over het veld. Echter vergat het de trekker over te halen waardoor het lang 0-0 bleef.  Na 35 minuten een diepe bal op Tim eerst werd het schot geblokt maar David was er als de kippen bij en schoot de bal binnen 0-1! Daarna kreeg Ijfc weer een aantal kansen met Tim en Jasper.   Net voor rust kreeg SCH toch een enorme mogelijkheid na geklungel in de achterhoede echter redde Niels de bal netjes uit het hoekje.

Na rust kakte Ijfc een beetje in waardoor SCH de betere van het spel kreeg. En ook rook dat er meer te halen viel. Na enkele plaagstootjes schoot de middenvelder van Sch. de bal perfect in de kruising

• Daarna van beide kanten heel veel strijd en beide teams die voor de winst wilden gaan. Een schot van Jasper werd nog van de lijn gehaald. Dan na 87 minuten een terugspeelbal op de keeper. Tim zette direct druk waardoor de keeper de bal direct wilde wegschieten echter raakte hij de bal verkeerd en schoof de bal bij Sam in zijn voeten. Na de bal goed gecontroleerd te hebben schoof Sam de bal binnen 2-1!! De vreugde was groot aan Ijfc kant want het zag er niet meer naar uit dat er gescoord zou worden. Weer leek vermoeidheid parten te spelen.   Op karakter en als team werd daarna de 2-1 ook uit het veld gesleept.

De ploeg komt dus op 6 punten uit 2 wedstrijden. En komt op een gedeelte 2e plaats achter Woudenberg.

Volgende week zou de wedstrijd tegen CDW plaatsvinden echter vanwege de carnaval wordt deze verzet naar dinsdag 21 februari.