Sponsors

Algemene informatie


Wij verwelkomen u graag als nieuw lid bij IJFC. Of dat nu als spelend lid is of als vrijwilliger voor één van de vele vrijwilligerstaken. Met elke ondersteuning van onze club zijn wij tevreden.
Ook personen die in het verleden als speler en/of als vrijwilliger langere tijd actief zijn geweest bij IJFC kunnen, als niet spelend lid, worden toegelaten als lid van IJFC (dit na beoordeling en akkoord van het bestuur).

Voetballen bij IJFC kan al vanaf 2 jaar.
Sinds 2015 biedt IJFC voor kinderen vanaf 2 jaar peutervoetbal aan. Elke eerste woensdagochtend van de maand en 45 minuten per les. Tijdens deze trainingen kunnen peuters spelenderwijs kennis maken met voetbal door middel van allerlei spelletjes en oefeningen met de bal. Voor meer informatie over peutervoetbal klik hier.

Vanaf 4 jaar gaan de peuters bij de IJffies voetballen en worden ze lid van IJFC. Op woensdagmiddag wordt er getraind en op zaterdagmorgen worden er wedstrijdjes 4 tegen 4 gespeeld. Voor meer informatie over de IJffies klik hier

Aanmelding
Nieuwe leden (spelende, niet spelende en vrijwilligers kunnen zich aanmelden als lid van IJFC door het aanmeldformulier lidmaatschap in te vullen. Met het invullen van het formulier gaat u akkoord met de bepalingen welke zijn gesteld aan het lidmaatschap van IJFC.

Als lid is hij/ zij gehouden aan de navolgende bepalingen:

  • De door het bestuur vastgestelde contributie, inschrijfgelden en eventuele boetes te voldoen. (klik hier voor de hoogte van de contributie)De contributitie wordt 2-jaarlijks via automatische incasso geïncasseerd.
  • Bij aanmelding voor een nieuw seizoen gaat de contributie in op 1 juli, bij aanmelding na 1 oktober is een pro rata deel verplicht. Houdt er rekening mee dat teams al in april/mei gevormd worden dus bijtijds aanmelden als aspirant lid om teleurstelling te voorkomen.  
  • Tussentijdse opzegging van het lidmaatschap ontheft het lid niet van betaling tot het einde van het seizoen (30 juni) 
  • De normen en waarden van onze vereniging. (klik hier voor de Normen & Waarden)
  • Speelt in het door IJFC voorgeschreven clubtenue van Hummel voorzien van IJFC logo en verplichte sponsoruitingen. (exclusief en alleen aan te schaffen via de ledenshop van IJFC, zie menu Clubkleding IJFC op de website) (klik hier voor de IJFC Clubcollectie)  (klik hier voor meer informatie over het clubtenue)

Voor vragen over het verloop van de aanmelding, het lidmaatschap, of de contributie kunt u het beste contact opnemen met onze ledenadministrateur via leden@ijfc.nl

Aanmeldformulier lidmaatschap IJFC

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!