Sponsors

Aanmelden lidmaatschap
Aanmelden lidmaatschap IJFC

(dd-mm-jjjj)
(geen streepjes of spaties tussen de cijfers)
U ontvangt een kopie van uw inschrijfformulier op onderstaand(e) e-mailadres(sen). Als u geen kopie ontvangt is uw inschrijving niet voltooid.
Vragen met betrekking tot de legitimatie zijn alleen van toepassing voor alle spelende leden, niet spelende leden en vrijwilligers van 14 jaar of ouder. Zonder deze gegevens kunnen wij uw aanmelding niet in behandeling nemen.

Onbetaald maar onbetaalbaar en onmisbaar. Dat is wat vrijwilligers betekenen voor IJFC. IJFC draait geheel op vrijwilligers en ook van nieuwe leden verwachten wij dat zij of hun ouders als het lid jonger is dan 16 jaar een aantal keren per jaar een vrijwiligerstaak vervullen. Hieronder kunt u aangeven op welk gebied u of uw ouders IJFC gaan ondersteunen als vrijwilliger.
IJFC doet mee aan de U-Pas regeling. Bezitters van een U-pas kunnen in aanmerking komen voor een bijdrage van de overheid in de contributiekosten. Hiervoor dient een kopie van een geldige U-pas, voor 1 juli van elk jaar, ingeleverd te worden bij de ledenadministratie. De U-pas dient op naam te staan van het betreffende lid.

Indien u in het bezit bent van een U-pas en u wilt gebruik maken van deze regeling dient u bij aanmelding een kopie van de pas mee te sturen.
Kies bestandWijzigVerwijder
De contributie, inschrijfgeld en eventuele boetes van de KNVB worden betaald door middel van een automatische incasso. Dit inschrijfformulier van IJFC is tevens de machtiging voor de automatische incasso. Dit is zowel voor u als IJFC de meest praktische manier van betalen. Meer informatie over de contributies vind u op de contributiepagina op de website.

Door hieronder het vakje "Ja" aan te vinken geef ik akkoord en machtig ik IJFC de contributie, inschrijfgeld en eventuele boetes van de KNVB af te schrijven van het door mij opgegeven IBAN rekeningnummer tot wederopzegging van het lidmaatschap.
Tenaamstelling van bovengenoemd IBAN rekeningnummer.

Als lid is hij/ zij gehouden aan de navolgende bepalingen:
* De Normen en Waarden van onze vereniging. Klik hier voor de Normen en Waarden
* De door het bestuur vastgestelde contributie, inschrijfgelden en eventuele boetes te voldoen.
* Bij aanmelding voor een nieuw seizoen gaat de contributie in op 1 juli, bij aanmelding tijdens het seizoen is een pro rata deel verplicht.
* De contributie wordt via automatische incasso geïncasseerd.
* Tussentijdse opzegging van het lidmaatschap ontheft het lid niet van betaling tot het einde van het seizoen (30 juni)
* Speelt in het door IJFC voorgeschreven clubtenue van Hummel voorzien van IJFC logo en verplichte sponsoruitingen. De kleding is exclusief en alleen aan te schaffen via de ledenshop van IJFC, klik hier voor de voorwaarden of klik hier om kleding te bestellen.
* Ik ga akkoord met het privacybeleid van IJFC, zoals is omschreven in de privacyverklaring. Klik hier voor de privacyverklaring van IJFC


Door het vakje 'Ja' aan te vinken geef ik aan dat ik akkoord ga en dat alle bovenstaande vragen naar waarheid zijn ingevuld.

(voor de handtekening is uw complete naam voldoende)


* = verplicht
Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!