Sponsors

Roland de Kruijf trainer B-selectie

25 juni 2021 15:15


Met ingang van heden is Roland de Kruijf de trainer van de B-selectie.

Het komend seizoen zal Roland intensief samenwerken met de A-selectie van hoofdtrainer Jitse Boonstra en Patrick van Oort, zij zullen gezamenlijk een rol gaan vervullen in het begeleiden van de JO19-1 en dit team betrekken bij de senioren selectie, met als doel de doorstroming van onze talenten te bevorderen.

De Kruijf is een ervaren trainer die inmiddels meer dan dertig jaar actief is in het vak. Gelet op de jeugdige maar talentvolle selectie zijn wij ervan overtuigd dat hij voor dit moment de ideale kandidaat is, om Roy de Kruijf (zijn zoon) op te volgen. Laatstgenoemde heeft vanwege zijn drukke werkzaamheden en gezinssituatie aangegeven niet in staat te zijn dit te combineren met het trainerschap bij IJFC.

Wij danken Roy nogmaals voor zijn inzet in het voorbije seizoen, dat vanwege de Corona perikelen beperkt is gebleven tot slechts vier wedstrijden.

We zijn tevens verheugd te kunnen melden dat de huidige teammanager, Marcel Werensteijn verbonden blijft aan het team. Dit geldt eveneens voor grensrechter Nico Bos. 

 

Roland welkom bij onze mooie club, en wensen jou veel plezier toe bij IJFC! 

 

Bestuur IJFC

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!