Sponsors

Algemene informatie

IJFC.jpg

Op woensdag 1 september 2021 zal het nieuwe peutervoetbalseizoen bij IJFC weer van start gaan. Komend seizoen doen we dat wederom in samenwerking met de Voetbal BSO (www.voetbal-bso.nl). De trainers van de Voetbal BSO hebben allen een sportopleiding én voetbalachtergrond. Zij zijn net als wij gespecialiseerd in leuke leerzame traingingen aan de allerjongsten. Door samen te werken kunnen we niet alleen vaker trainen maar ook de peuters een nog uitgebreidere voetbaltraining bieden!

Het peutervoetbal is bedoeld voor peuters van 2 en 3 jaar en we trainen gemiddeld 2 keer in de maand. De trainingen zijn op de woensdagmorgen en duren 45 minuten. Tijdens deze trainingen kunnen peuters spelenderwijs kennis maken met voetbal door middel van allerlei spelletjes en oefeningen met de bal. Zo gaan we bijvoorbeeld dribbelen, schieten op de leeuwen en doelpunten scoren.


Er zullen twee groepen op leeftijd worden gemaakt en er is een beperkte beschikbaarheid per groep. Dus let op: vol = vol! 

  • Groep 1 van 09.30 tot 10.15 uur (peuters van 2 jaar)
  • Groep 2 van 10.30 tot 11.15 uur (peuters van 3 jaar)

De kosten voor het Peutervoetbal zijn €50,- per seizoen (21 voetbaltrainingen). En een half seizoen (10 voetbaltrainingen) kost €25,-. De voetbaltrainingen vinden plaats bij voetbalvereniging IJFC, Sportpark Groenvliet, aan de Heemradenlaan 7 te IJsselstein. Mogelijk wordt er in de winterperiode een aantal keer uitgeweken naar een zaal maar daar worden de deelnemers tegen die tijd via de mail over op de hoogte gesteld.

Vanaf 4 jaar gaan de peuters over naar de IJffies, voor meer informatie klik hier

Data peutervoetbal 2021/2022:

September      Woensdag 1,15 en 29 september
Oktober           Woensdag 13 oktober
November       Woensdag 3 en 17 november
December       Woensdag 1 en 15 december
Januari             Woensdag 12 en 26 januari

(tot hier voor een half seizoen)

Februari          Woensdag 9 en 23 februari
Maart               Woensdag 9 en 23 maart
April                 Woensdag 6 en 20 april
Mei                   Woensdag 11 en 25 mei
Juni                   Woensdag 8 en 22 juni
Juli                    Woensdag 6 juli (diploma-uitreiking)

 


Meer informatie ontvangen of aanmelden voor het Peutervoetbal? Klik hier en en stel uw vraag. Wij zullen u mail dan zo snel mogelijk beantwoorden en u op de hoogte brengen of er nog plaats is.

 
Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!