Sponsors

Algemene informatieVoetbal kan alleen bestaan door vrijwilligers die week in week uit helpen bij onze voetbalclub IJFC. Onder andere scheidsrechters, trainers en medewerkers in de kantine zorgen ervoor dat elk weekend jongens, meisjes, mannen en vrouwen kunnen genieten van deze prachtige sport. Vrijwilligers zijn de spil van elke vereniging. Een vereniging wordt gevormd door zijn leden, IJFC zijn wij allemaal. Dit houdt in dat alle leden zich actief moeten opstellen om wat voor onze vereniging te doen. Met elkaar en voor elkaar.

Om te voorkomen dat er onvoldoende handjes zijn om alle taken uit te voeren dan wel het altijd weer bij dezelfde leden terecht komen, is er besloten om ook te gaan werken met de inzet van onze teams. Daarmee worden de taken meer evenredig verdeeld en wordt er van alle leden (of ouders van jeugdleden) een kleine inzet verwacht en hebben we met ruim 800 leden voldoende menskracht om IJFC verder te laten bloeien en groeien, met elkaar en voor elkaar!

Wat houdt het in?
We vragen de teams allemaal een aantal vrijwilligerstaken uit te voeren. Door deze evenredig onder de teamleden (of de ouders) te verdelen, levert iedereen een kleine(re) of grotere bijdrage, afhankelijk van wat ieder z’n eigen wensen en mogelijkheden zijn.

Het deelnemen aan deze klussen is niet vrijblijvend, het is echt de bedoeling dat we allemaal en met elkaar een bijdrage leveren. Vanaf komend seizoen zullen werken via de teams.

Concreet zijn er een aantal taken die uitgevoerd worden binnen de teams. Een groot deel daarvan worden al jaren uitgevoerd.

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!