Sponsors

NieuwsVR1 wint ook tweede competitiewedstrijd

11 oktober 19:30  De dames van IJFC hebben ook hun tweede competitiewedstrijd gewonnen. Op een kolkend Sportpark Groenvliet zag tegenstander Blauw Geel letterlijk blauw en geel. De uiteindelijke 5-1 uitslag deed weinig recht aan de krachtsverhoudingen. Met een beetje meer geluk was de wedstrijd dik in de dubbele cijfers geëindigd.meer »


VR1 Overwinning voor de coach!

26 september 18:15  De dames van IJFC zijn de competitie goed begonnen. Op het eigen Sportpark werd Ter Leede met 3-1 verslagen. De overwinning was er één voor de coach die vanwege een herniaoperatie niet aanwezig kon zijn. Gelukkig had Marjolein Verkruijsse een live-stream geregeld via haar laptop waardoor de eerste goal massaal voor de laptop gevierd werd . meer »


IJFC VR 1 wint eerste oefenwedstrijd van het seizoen 21/22

25 augustus 17:15  De dames van IJFC zijn het nieuwe seizoen gestart met een 3-0 overwinning op Hoofdklasser RCL. Op de overwinning viel weinig af te dingen. De ploeg was heer en meester in eigen huis en opende al na 4 minuten de score via een strafschop van Nikita Theteroglou.meer »


IJFC VR 1 wint eerste oefenwedstrijd van het seizoen 21/22

25 augustus 17:00  De dames van IJFC zijn het nieuwe seizoen gestart met een 3-0 overwinning op Hoofdklasser RCL. Op de overwinning viel weinig af te dingen. De ploeg was heer en meester in eigen huis en opende al na 4 minuten de score via een strafschop van Nikita Theteroglou. meer »


Janet Griffioen verlengt bij IJFC

11 december 15:15  Ondanks de Corona perikelen en de vreemde situatie waarin wij al enige tijd verkeren gaan de voorbereidingen voor het komend seizoen onverminderd door. Als vereniging zijn wij verheugd te kunnen melden dat wij overeenstemming hebben bereikt met Janet Griffioen over het verlengen van haar verbintenis met IJFC, en zodoende langer aan onze club verbonden blijft als hoofdtrainster van vrouwen 1. Janet heeft het uitstekend naar haar zin bij IJFC en dit is geheel wederzijds. meer »


Kirsten is los

4 oktober 10:45  IJFC VR1 heeft ook haar derde competitiewedstrijd gewonnen. Op het eigen Sportpark werd SSS VR2 met 4-0 verslagen. De eindstand was al bij rust bereikt en een hoofdrol was weggelegd voor Kirsten Plug die met een beauty de openingstreffer voor haar rekening nam en ook nog de assist leverde bij de 3-0.meer »


Oerendharde overwinning voor IJFC

28 september 13:15   IJFC VR1 heeft ook haar tweede competitiewedstrijd gewonnen. In Doetinchem kreeg DZC alle hoeken van het veld te zien en met 0-6 kwam de ploeg er nog genadig vanaf. Om met de plaatselijke held Bennie Jolink te spreken: een oerendharde overwinning! meer »


Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!