Sponsors

Nieuws

IJFC.jpg

 

VR1 Gaas is de baas!

25 september 10:30  IJFC heeft haar eerste competitiewedstrijd met 0-2 gewonnen van Sleeuwijk. Queen of the match was Laura Gaasenbeek die beide doelpunten voor haar rekening nam. Oftewel: Gaas is de baas!meer »


VR1 sluit groepsfase beker af met monsterzege

18 september 10:15  IJFC heeft de laatste bekerwedstrijd met 0-10 gewonnen van SC Genemuiden. Grote vrouw in Overijssel was Iris Werkhoven die maar liefst 6 doelpunten voor haar rekening nam.meer »


IJzersterk optreden VR1 tegen Topklasser DTS Ede

11 september 9:30  De dames van IJFC hebben vanmiddag een geweldige wedstrijd gespeeld tegen Topklasser DTS Ede. Er werd weliswaar met 3-2 verloren, maar een gelijkspel was dik verdiend geweest. De ploeg vergat zich echter te belonen in de slotfase.meer »


DOELPUNTLOOS GELIJKSPEL VOOR VR1

4 september 19:00  IJFC heeft de eerste bekerwedstrijd van het seizoen met 0-0 gelijkgespeeld tegen AZSV. Ofschoon de bezoekers het beste van het spel hadden en verreweg de beste kansen, kon de wedstrijd in de 2e helft nog alle kanten op.meer »


VR1 verliest tumultueuze finale

27 juni 9:45  IJFC heeft de finale van de play-offs met 2-1 verloren van Berkel. Het was een tumultueuze wedstrijd waarbij de scheidsrechter een hoofdrol voor zich opeiste door in blessuretijd een geldig lijkend doelpunt af te keuren en om te zetten in een penalty. Deze werd helaas gemist door IJFC.meer »


Finale promotie hoofdklasse voor vrouwen 1

22 juni 17:00  De vrouwen van IJFC doen het fantastisch met als absoluut hoogtepunt het bereiken van de 1/8 finale van de KNVB beker waarbij PSV onder massale belangstelling te gast was op sportpark Groenvliet. Een beleving en ervaring rijker. De ontknoping op de allerlaatste wedstrijddag van het huidige voetbalseizoen is eveneens van dit kaliber mede gelet op de belangen en kan de geschiedenis boeken ingaan waarbij de IJFC dames historie kunnen schrijven. Na een tweetal overtuigende overwinningen staan zij in de finale van de play-offs tegen competitiegenoot Berkel. De winnaar van dit onderlinge treffen promoveert naar de hoofdklasse.meer »


VR1 naar finale Play-offs

19 juni 16:45  De dames van IJFC hebben zich vanmiddag geplaatst voor de finale van de play-offs voor promotie naar de Hoofdklasse. In Zwolle werd Berkum met 0-3 verslagen. Op de zege viel niks af te dingen.meer »


Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!