Nieuws - IJFC

Sponsors

Nieuws

IJFC.jpg

 

VR1 ONDERUIT IN KAMPIOENSWEDSTRIJD JODAN BOYS

19 mei 14:15   Gisteren was het dan zover. De ontknoping in de competitie. De uitgangspositie vooraf was duidelijk. Met nog 2 speelronden te gaan en 5 punten achterstand moest IJFC winnen om de titelaspiraties levendig te houden.meer »


VR1: El-Yebdri is back!

23 april 11:15  De dames van IJFC hebben vanmiddag een ruime overwinning geboekt. Op het eigen Sportpark werd CSW uit Wilnis met 5-1 verslagen. Grote vrouw aan IJFC kant was Hafida El-Yebdri die twee identieke wereldgoals maakte in een tijdsbestek van nog geen drie minuten. meer »


Fraaie zege VR1 in Amsterdam

16 april 17:15  IJFC VR1 heeft vanmiddag met 0-3 gewonnen van Wartburgia VR2. Ofschoon de uitslag anders doet vermoeden was de zege zwaarbevochten. In een wedstrijd die in een moordend tempo werd gespeeld toonde IJFC zich superefficiënt voor de goal en nam hierdoor 3 belangrijke punten mee naar huis.


VR1 onderuit tegen Sparta Nijkerk

2 april 14:30  De dames van IJFC hebben vanmiddag met 2-3 verloren van Sparta Nijkerk. De nederlaag was ongelukkig te noemen, al speelde IJFC zeker niet haar beste wedstrijd. De bespiegelingen vooraf waren duidelijk. Als nieuwe koploper was het zaak om geen punten te morsen en zo de druk erop te houden bovenin. meer »


VR1 doet goede zaken

26 maart 10:00  IJFC VR1 heeft goede zaken gedaan vanmiddag. Zelf won het in Hilversum met 1-6 van SC 't Gooi en op de andere velden gingen beide concurrenten onderuit. Hierdoor is IJFC de nieuwe koploper met 1 punt voorsprong op Jodan Boys en 1 wedstrijd meer gespeeld.meer »


VR1 Vier verjaardagsgoals voor Kirsten Plug!

19 maart 11:00  De dames van IJFC hebben vanmiddag met 8-3 gewonnen van DSS VR2. Grote vrouw aan IJFC kant was Kirsten Plug die afgelopen donderdag haar 23e verjaardag vierde en het vandaag nog eens dunnetjes overdeed door 4 goals te scoren. Zo vier je je verjaardag op het veld!meer »


Monsterscore VR1

5 maart 12:15  De dames van IJFC hebben vanmiddag een monsterscore geboekt. Op het eigen Sportpark werd SSS VR2 met liefst 17-0 verslagen. Hiermee werd flink gewerkt aan het doelsaldo dat nogal achterliep bij concurrent Jodan Boys.meer »


Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!