Sponsors

NieuwsJanet Griffioen verlengt bij IJFC

11 december 15:15  Ondanks de Corona perikelen en de vreemde situatie waarin wij al enige tijd verkeren gaan de voorbereidingen voor het komend seizoen onverminderd door. Als vereniging zijn wij verheugd te kunnen melden dat wij overeenstemming hebben bereikt met Janet Griffioen over het verlengen van haar verbintenis met IJFC, en zodoende langer aan onze club verbonden blijft als hoofdtrainster van vrouwen 1. Janet heeft het uitstekend naar haar zin bij IJFC en dit is geheel wederzijds. meer »


Kirsten is los

4 oktober 10:45  IJFC VR1 heeft ook haar derde competitiewedstrijd gewonnen. Op het eigen Sportpark werd SSS VR2 met 4-0 verslagen. De eindstand was al bij rust bereikt en een hoofdrol was weggelegd voor Kirsten Plug die met een beauty de openingstreffer voor haar rekening nam en ook nog de assist leverde bij de 3-0.meer »


Oerendharde overwinning voor IJFC

28 september 13:15   IJFC VR1 heeft ook haar tweede competitiewedstrijd gewonnen. In Doetinchem kreeg DZC alle hoeken van het veld te zien en met 0-6 kwam de ploeg er nog genadig vanaf. Om met de plaatselijke held Bennie Jolink te spreken: een oerendharde overwinning! meer »


IJFC wint eerste competitiewedstrijd

22 september 11:45  IJFC wint eerste competitiewedstrijdmeer »


VR1 plaatst zich voor landelijke bekercompetitie

12 september 23:30  VR1 plaatst zich voor landelijke bekercompetitiemeer »


Ruime overwinning VR1 in hoge noorden

6 september 0:30  Ruime overwinning VR1 in hoge noordenmeer »


IJFC VR1 stunt tegen Saestum

30 augustus 20:15  IJFC VR1 stunt tegen Saestummeer »


Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!