Nieuws - IJFC

Sponsors

Nieuws

IJFC.jpg

 

Janet Griffioen stopt eind dit seizoen als trainster van vrouwen 1

2 februari 17:00  Na een drietal mooie jaren heeft Janet Griffioen te kennen gegeven te stoppen als trainster van IJFC Vrouwen 1. Als bestuur vinden we het jammer dat Janet besloten heeft te stoppen en zijn we haar bijzonder dankbaar voor haar bijdrage aan de verdere ontwikkeling van het vrouwenvoetbal binnen IJFC.meer »


VR1 verslaat koploper in Amsterdam!

11 december 13:00  De dames van IJFC hebben vanmiddag de topper tegen koploper WV-HEDW met 0-1 gewonnen. De winnende goal kwam van de voet van Iris Werkhoven. Door de overwinning haakt IJFC weer aan bovenin en gaat het als (gedeeld) koploper de winterstop in.meer »


VR1 boekt eenvoudige winst in Wilnis

28 november 14:00  De dames van IJFC hebben vanmiddag met 0-6 gewonnen van CSW uit Wilnis. De ploeg van coach Griffioen kende geen centje pijn en kon flink aan het doelsaldo werken. De 5 goals achterstand op WV-HEDW werden ingelopen waardoor beide ploegen met hetzelfde aantal punten en doelsaldo aan kop gaan in de competitie. meer »


Eerste nederlaag VR1

20 november 12:00  IJFC VR1 heeft vanmiddag haar eerste nederlaag in de competitie geleden. Op het eigen sportpark ging de ploeg met 1-3 onderuit tegen Wartburgia VR2. Dit ondanks een rode kaart bij de bezoekers waardoor IJFC ruim een uur met een man meer speelde.meer »


VR1 Droomrentree voor Bente van der Valk

30 oktober 13:00  Zeven maanden lang stond ze aan de kant. De zoveelste blessure in de afgelopen 3 jaar. Nog 1x wou ze ervoor gaan. Nog 1x dat verdomde revalidatietraject in. Alles voor dat spelletje waar ze zo van houd. Vandaag was de dag dat alles samenkwam. Voor het eerst weer bij de selectie en invallen na de rust in een wedstrijd die totaal niet liep. En de beloning kwam er. meer »


VR1 door naar volgende ronde districtsbeker

26 oktober 17:15  De dames van IJFC hebben zich gisteren geplaatst voor de volgende ronde van de districtsbeker. In de eigen Groenvliet Arena werd 2e klasser Delta Sports met 3-0 verslagen. Lang was het onzeker of IJFC nou door was in de knvb-beker of dat het verder moest in de districtsbeker. Door een regelwijziging waren namelijk niet meer alle nummers 2 automatisch door naar de volgende rondemeer »


VR1 ook foutloos tegen Ter Leede

16 oktober 18:45  De dames van IJFC hebben ook hun vierde competitiewedstrijd gewonnen. In het eigen 'Theatre of Dreams', de Groenvliet Arena, werd Ter Leede met 3-2 verslagen. Hiermee blijft IJFC koploper in de competitie met 3 punten voorsprong op de eerste achtervolger.meer »


Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!