Sponsors

Algemene informatieOnze doelstelling voor de jeugd is het leveren van een bijdrage aan een goede voetbalopleiding, groei en voetbalplezier van de jeugdspelers in samenwerking met leiders, trainers en andere vrijwilligers.

Alvorens lid te worden van IJFC mag je eerst twee proeftrainingen volgen. Heb je interesse om bij IJFC te komen voetballen klik dan hier om je aan te melden voor een proeftraining. Wij zullen dan zo spoedig mogelijk contact met je opnemen.

G voetbal
In deze categorie voetballen de jongens en meisjes tussen de 5 en 16 jaar met een verstandelijke en/of lichamelijke beperking. Op woensdagmiddag wordt er getraind van 17:00 tot 18:00 uur op het kleine kunstgrasveld. G-voetballers maken al jarenlang deel uit van onze voetbalfamilie. Het motto: normaal wat normaal kan, speciaal wat speciaal moet.

Meisjesvoetbal
Naast het voetbal in gemengde teams is IJFC ook gestart met de mogelijkheid voor (pupillen)meisjes om in een meisjesteam te gaan voetballen. Wil je meer informatie over meisjesvoetbal? Stuur dan een email naar meidenvoetbal@ijfc.nl

IJffies
In deze categorie voetballen de jongens en meisjes vanaf 4 jaar. Op woensdag- en vrijdagmiddag wordt er getraind van 16:00 tot 17:00 uur. 

O9 en O8
In deze categorie voetballen jongens en meisjes van 7 en 8 jaar waarbij 6 tegen 6 wordt gespeeld op een kwart veld. De wedstrijd duurt 2 x 20 minuten met 5 minuten pauze op het veld. Na het beëindigen van de wedstrijd door de spelbegeleider worden er strafschoppen genomen. Iedere speler van beide teams nog een strafschop nemen ter afsluiting van de wedstrijd. 

O11 en O10
In deze categorie voetballen jongens en meisjes van 9 en 10 jaar. Er wordt 7 tegen 7 gespeeld op een half veld. In overleg met de tegenstander en er zijn voldoende wisselspelers dan is het ook mogelijk met meer spelers (gelijk aantal) te spelen. De wedstrijd duurt 2x 25 minuten met 5 minuten pauze op het veld. Na het beëindigen van de wedstrijd door de scheidsrechter worden er strafschoppen genomen. Iedere speler van beide teams nog een strafschop nemen ter afsluiting van de wedstrijd. De strafschoppen hebben geen invloed meer op de uitslag.

O13 en O12 
In deze categorie voetballen jongens en meisjes van 11 en 12 jaar. Er wordt 11 tegen 11 gespeeld op een normaal voetbalveld. De wedstrijd duurt 2x 30 minuten met 5 minuten pauze op het veld. 

O15 en O14
In deze categorie voetballen jongens en meisjes van 13 en 14 jaar. Er wordt 11 tegen 11 gespeeld op een normaal voetbalveld. De wedstrijd duurt 2x 35 minuten met maximaal 10 minuten pauze op het veld of in de kleedkamer.

O17 en O16
In deze categorie voetballen jongens en meisjes van 15 en 16 jaar. Er wordt 11 tegen 11 gespeeld op een normaal voetbalveld. De wedstrijd duurt 2x 40 minuten met maximaal 10 minuten pauze op het veld of in de kleedkamer.

O19 en O18
In deze categorie voetballen jongens en meisjes van 17 en 18 jaar. Er wordt 11 tegen 11 gespeeld op een normaal voetbalveld. De wedstrijd duurt 2x 45 minuten met maximaal 15 minuten pauze in de kleedkamer.

 
Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!