Nieuws - IJFC

Sponsors

Nieuws

IJFC.jpg

 

1e wedstrijd nieuwe fase wordt omgezet in winst

9 februari 11:00  1e wedstrijd nieuwe fase wordt omgezet in winstmeer »


JO11-1 kampioen!

16 mei 21:00  Het is de JO11-1 van IJFC gelukt om op zaterdag 14 mei kampioen te worden in de 1e klasse. Een mooie beloning voor een plezierig en succesvol seizoen Plezierig omdat de sfeer in het team en langs de lijn zeer goed is, samen hebben we een positieve vibe gecreëerd. Succesvol omdat de spelers een goede ontwikkeling hebben doorgemaakt met als gevolg tot nu toe slechts één nederlaag en veel overwinningen. De meeste overwinningen door goed voetbal maar ook overwinningen door tot het einde te blijven strijden voor een goed resultaat met als gevolg dat er ook wedstrijden pas in de laatste vijf minuten in ons voordeel werden beslist.meer »


IJFC JO10-1 zitten er warmpjes bij dankzij sponsor De Vos Bouw

9 februari 18:00  De jongens van JO10-1 zijn door De Vos Bouw voorzien van nieuwe IJFC trainingspakken met logo. Zeker in de koude wintermaanden is het belangrijk om warm te blijven voor optimale sportprestaties. En met deze pakken lukt dat uitstekend. Overigens zijn de prestaties van dit team altijd uitmuntend. Onder leiding van trainer Erik Baas promoveren zij jaarlijks. meer »


FC Utrecht stage van Skye krijgt vervolg!

19 november 21:30  Skye Deijmann heeft onlangs deelgenomen aan de RTO cyclus van FC Utrecht. Het talent uit de JO11-1 heeft een dermate positieve indruk achtergelaten dat hij deel mag nemen aan het vervolg traject, de Pre Academie. meer »


Twee sponsors voor IJFC JO11-1

9 november 16:00  De JO11-1 is het seizoen goed begonnen (bovenaan geëindigd in de eerste competitie in de 1e klasse) en wordt naast shirtsponsor Plus J. Schimmel dit seizoen gesponsord door twee bedrijven. De eerste sponsor is Manuele Therapie Meijne en Zwezerijnen. Zij zijn gevestigd in IJsselstein en sponsoren de krat met de bidons. De spelers en de trainers hebben allemaal een bidon met hun eigen naam erop, helemaal corona-proof dus.meer »


JO9-1 flitsend van start bij debuut in de Hoofdklasse!

30 oktober 12:15  De talenten van de JO9-1 zijn bij hun debuut uit de startblokken geschoten. In de eerste fase van de competitie wisten zij hun wedstrijden in de 1e klasse, met ruime cijfers te winnen, waarbij de jongens onvoldoende uitgedaagd en geprikkeld werden, weerstand is een vereiste voor hun voetbalontwikkeling. De KNVB heeft hen voor het vervolg van het seizoen heringedeeld.meer »


JO19-1 start competitie met overwinning in de Hoofdklasse

28 september 20:00  Zaterdag stond de 1e competitie wedstrijd op het progamma, met een uitwedstrijd tegen het altijd lastige SV Geinoord uit Nieuwegein. Gelet op de afstand een heuse mini derby.meer »


Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!