Sponsors

Informatie teams

 

Versie 1-9-2020

Informatie voor trainers en leiders IJFC seizoen 2020-2021

Op deze pagina vinden jullie alle belangrijke informatie voor wat betreft oa. wedstrijdzaken voor de start van het nieuwe seizoen. Lees deze informatie goed door, zodat je op de hoogte bent en niet voor verrassingen komt te staan!!!!

Wedstrijdsecretariaat:

Voor alles wat betreft wedstrijdzaken (planning wedstrijden, planning trainingen, tuchtzaken, contacten KNVB) en website kunnen jullie bij Serge van Soest terecht.

Bij voorkeur per mail wedstrijd@ijfc.nl  en bij dringende zaken kunnen jullie bellen.

 

KNVB Wedstrijdzaken App
Voor elk team dat uitkomt in een officiële wedstrijd moet er een wedstrijdformulier met spelersopgave worden ingevuld en verstuurd voor aanvang van de wedstrijd. Dit kunnen julllie doen met behulp van de wedstrijdzaken app.

Elke trainer en leider kan toegang krijgen tot deze app met zijn KNVB account.  Hiervoor moet je gekoppeld zijn in het bondsteam. Om je in een bondsteam te kunnen registeren is het noodzakelijk dat je lid bent van IJFC. Je registreert je en logt in met het e-mailadres wat in de ledenadministratie bekend is. Alle trainers, leiders en spelers  zijn ingedeeld in de bondsteams met de informatie van de technische commissie.

Aan elk team is een teammanager gekoppeld. De teammanager heeft meer mogelijkheden in de app, zoals o.a. het aanpassen van foto`s op spelerspassen.

Heb je de app nog niet eerder gebruikt? Download dan de KNVB wedstrijdzaken app. De eerste keer moet je je registreren. Daarna heb je toegang tot de verschillende functies.

In de wedstrijdzaken app is ook de digitale spelerspas zichtbaar. Zorg er voor dat er goed gelijkende en duidelijke foto`s van de spelers in de app staan. Voor meer info over de pasfoto`s ga naar: https://www.ijfc.nl/1/1058/zorg-weer-voor-een-correcte-en-herkenbare-pasfoto-op-je-spelerspas/.

De spelerspas wordt voor de wedstrijd door de scheidsrechter gecontroleerd en zonder spelerspas mag je niet deelnemen aan de wedstrijd. De controle van de spelerspas wordt gedaan bij alle teams vanaf O13. Een foto is bij de lagere teams dan ook nog niet nodig, behalve als ze meespelen in een team waarvoor wel een spelerspas is vereist.

 

Wedstrijden
Voor elke thuiswedstrijd meld je je team aan in de commissiekamer en ontvang je daar je tegenstander en scheidsrechter voor de wedstrijd. Zorg er voor dat je ruim op tijd aanwezig bent om je tegenstander en scheidsrechter te ontvangen. 

In de commissiekamer hoor je van welke kleedkamer jullie gebruik mogen maken. In verband met de corona maatregelen gelden er mogelijk aanvullende of andere regels. Deze zijn hier iets verder op te lezen.*

De kleedkamers worden tijdens wedstrijden NIET afgesloten. (uitgezonderd IJFC 1 en IJFC VR1) De spullen kunnen worden meegenomen naar het veld of je kan gebruik maken van de lockers die achterin het kleedkamergebouw staan. Ook teams die nog sleutels (vanuit het verleden) hebben sluiten de kleedkamer niet af zonder toestemming van het de dienstdoende vrijwilliger in de commissiekamer. 

Afgesloten kleedkamers worden altijd op jullie eigen risico weer open gedaan, zodat andere teams er gebruik van kunnen maken.

We hebben elke zaterdag een heel strak en vol programma. Zorg er voor dat je op tijd op het veld bent, zodat de wedstrijd op tijd kan starten en let er op dat de rust niet te lang duurt. Zo voorkomen we dat we aan het einde van de dag heel veel uitlopen, wat vervelend is voor de dan spelende teams.

Elk team heeft voorkeurstijden om de wedstrijd te spelen. Aan deze tijden kunnen geen rechten worden ontleend. We zullen regelmatig met teams en tijden rouleren om te voorkomen dat niet altijd hetzelfde team aan het einde van de dag speelt. (uiteraard voor zover als mogelijk)

Willen jullie er voor zorgen dat de kleedkamer van jezelf en je tegenstander bezemschoon wordt achtergelaten? Dan kunnen de volgende teams ook weer gebruik maken van een schone kleedkamer. Hierbij aan alle trainers en leiders van de jeugdteams het verzoek om als laatste de kleedkamer te controleren!

In de kleedkamers, voor het kleedkamergebouw en rondom de velden is het verboden om alcohol mee te nemen of te gebruiken. Ook is het niet toegestaan om te roken in het kleedkamergebouw en op de velden.

* LET OP!! Ivm de coronamaatregelen gelden er voor toewijzing en gebruik van de kleedkamers aangepaste regels, Klik hier voor de corona regels en maatregelen bij IJFC.

Het speelveld is alleen toegankelijk voor spelers, trainers en leiders. Zorg er samen met de scheidsrechter voor dat er geen toeschouwers binnen de hekken van het speelveld staan. Toeschouwers horen achter de hekken.

Het is niet de bedoeling dat, als een wedstrijd nog bezig is, er teams gaan warmlopen op/ naast het veld. Ook niet op de vrije ruimte naast het kleine kunstgrasveld! Dit is heel erg hinderlijk voor de spelende teams. Warmlopen is alleen mogelijk in de keepershoek, dat is het vrije stuk gras naast veld 2. Bovenstaande geldt zowel voor IJFC-spelers als hun tegenstanders.

 

Tuchtzaken
Het kan natuurlijk voorkomen dat er iets gebeurt rondom een wedstrijd. Alle incidenten moeten worden gemeld bij het wedstrijdsecretariaat.

Als een wedstrijd wordt gestaakt, dan moet dit ook binnen een dag worden gemeld bij het wedstrijdsecretariaat, omdat er dan een rapport moet worden opgemaakt naar de KNVB. Je moet dan een kort en bondig verslag van wat er is gebeurt mailen naar het wedstrijdsecretariaat.

Als er naar aanleiding van een tuchtzaak door de KNVB een boete wordt opgelegd aan een speler dan wordt deze boete door de ledenadministratie doorbelast aan de speler. Op het moment dat de KNVB een boete oplegd aan een team dan zal deze boete worden doorbelast aan het team.

Teamboetes worden in eerste instantie verrekend met het teambudget voor zover het budget het toelaat. Is het budget niet voldoende of niet beschikbaar in verband met de coronamaatregelen, dan zal de boete worden verhaald op het team via de trainer/ leider.

 

Wedstrijdformulier invullen bij thuis- en uitwedstrijden
Voor de wedstrijd is belangrijk dat je het wedstrijdformulier invult in de KNVB wedstrijdzaken app.

Elke uit- en thuiswedstrijd doe je het volgende:

 • Op de wedstrijddag (kan al een paar dagen eerder) open je de app en klik je op de wedstrijd.
 • Klik dan op digitaal wedstrijdformulier
 • Klik op je team en controleer of de spelers die op het formulier staan meedoen. Degene die niet meedoen verwijder je en eventuele andere spelers voeg je toe. Als je spelersopgave correct is, keur je deze goed.

Bij thuiswedstrijden moet je naast het goedkeuren van je spelersopgave ook de uitslag na de wedstrijd nog verwerken als er GEEN scheidsrechter is voor je wedstrijd of als je trainer bent van een O8, O9, O10, O11, O12 of MO13 team.

Dit gaat als volgt.

 • Open de app en klik op de betreffende wedstrijd en ga naar het digitale wedstrijdformulier
 • Kijk of je zelf en je tegenstander de teamopgave hebben goedgekeurd en de assistent scheidsrechter (indien van toepassing) hebben ingevuld.
 • Klik op scheidsrechter en voeg jezelf toe als scheidsrechter (in het geval van O8, O9 en O10 spelbegeleider).
 • Dan komt er een extra functie beschikbaar: naar wedstrijdverslag. Klik daar op.
 • Vul dan de uitslag in en ga dan naar vastleggen en in het volgende scherm klik je weer op vastleggen. Dan wordt er nog gevraagd: weet u het zeker? Klik dan weer op vastleggen. Nu is het wedstrijdformulier verzonden met de juiste uitslag.

Let op of je tegenstander het formulier voor de wedstrijd heeft ingevuld en goedgekeurd. Anders kan je namelijk geen bewerkingen uitvoeren!

 

Spelregels
Elk seizoen wijzigen er verschillende spelregels. Ook dit seizoen zijn er in alle categorieën spelregels gewijzigd. Zorg er voor dat jullie en de spelers op de hoogte zijn van alle (nieuwe) spelregels.

De actuele spelregels staan gepubliceerd op de website: https://www.ijfc.nl/344/spelregels/

Hier is een onderverdeling gemaakt in de spelregels veldvoetbal (alle jeugd en senioren 11x11), spelregels voor O8, O9, O10 en spelregels voor O11 en O12 teams.

Wissels:

 • In de categorie A mannen senioren (Hoofdklasse tot en met derde klasse) en categorie A vrouwen derde klasse mogen per wedstrijd vijf wisselspelers worden ingezet. Let wel: niet doorwisselen; een speler die eenmaal is gewisseld mag niet meer deelnemen aan de wedstrijd.
 • In de categorie B is het doorlopend wisselen van maximaal vijf wisselspelers toegestaan.

 

Scheidsrechters
Momenteel is de vacature van de scheidsrechters coördinator nog vacant. Helaas heeft het bestuur nog geen kandidaat gevonden om dit aankomend seizoen te doen.

Wij hebben een groep scheidsrechters die bijna elke week op het veld staan. Echter door blessures, vele thuiswedstrijden, vakanties etc. hebben wij net zoals vele andere verenigingen toch nog steeds een groot tekort aan scheidsrechters en zal het vaak gebeuren dat er geen scheidsrechter is gepland voor jullie wedstrijd. 

Onze interim scheidsrechters coördinator probeert elke week om voor alle teams vanaf O13 (11 tegen 11) scheidsrechters in te plannen.

De teams van O8 tot en met O10 zorgen zelf voor een spelleider en de teams van O11, O12 en MO13-1 zorgen in principe zelf voor een scheidsrechter. Incidenteel zal er een scheidsrechter worden gepland, mocht deze beschikbaar zijn.

Alle teams vanaf O13 en hoger (11 tegen 11) moeten er dus rekening mee houden dat ze regelmatig zelf moeten zorgen voor een scheidsrechter. Wij zouden dit graag anders zien alleen, gezien de capaciteit en de beschikbare scheidsrechters is dit heel erg lastig.

In het geval dat er geen scheidsrechter is gepland voor je wedstrijd, moeten jullie zelf zorgen voor een scheidsrechter. Dit kan een speler, trainer, leider of ouder zijn.  Of probeer of je afspraken kunt maken met andere teams die bijvoorbeeld vóór of na je spelen of je elkaar kan helpen door elkaars wedstrijd te fluiten. Een fluitje en vlaggen zijn dan in de commissiekamer te verkrijgen.

Uiterlijk de woensdagavond voor de wedstrijd kan je op de website zien of er een scheidsrechter op je wedstrijd staat, https://www.ijfc.nl/343/planning-wedstrijden/ Of in de KNVB wedstrijdzaken app. Hou dit zelf in de gaten, zodat je op zaterdag geen verassingen hebt!

Voor alle teams (jeugd en senioren) geldt, kijk even op het uitslagenformulier in de commissiekamer of jullie uitslag is ingevuld na afloop van de wedstrijd. En vul zelf je wedstrijdformulier in in de KNVB wedstrijdzaken app als er geen scheidsrechter door IJFC was gepland.

 

Snipperdagen
Snipperdagen voor de B categorie (maximaal één per seizoen voor competitiewedstrijden tot 1 maart) zullen alleen worden gebruikt door het wedstrijdsecretariaat op het moment dat de accommodatiebezetting dit vereist. Teams kunnen zelf geen snipperdag inzetten of aanvragen.

 

Verplaatsen van wedstrijden
Voor het verplaatsen van wedstrijden zijn er zeer beperkte mogelijkheden, o.a. in verband met de regelgeving van de KNVB. Uitgangspunt is dat wedstrijden niet naar een midweekse dag bij IJFC worden verplaatst i.v.m. de benodigde trainingscapaciteit. Uitgezonderd zijn wedstrijden die de KNVB plant, hier hebben wij geen invloed op.

Tijdswijzigingen van thuiswedstrijden zijn soms mogelijk. Deze moeten minimaal twee weken van te voren worden aangevraagd bij het wedstrijdsecretariaat om deze te kunnen doorvoeren.

Het verplaatsen van wedstrijden kan alleen in overleg en met goedkeuring van het wedstrijdsecretariaat, de tegenstander en de KNVB. Voor uitwedstrijden geldt dat je zelf contact moet leggen met je tegenstander en afspraken moet maken over de mogelijkheden. 

A categorie
Wedstrijden in de categorie A mogen verplaatst worden indien beide partijen hiermee akkoord gaan. De wedstrijd moet uiterlijk twee weken na de oorspronkelijke datum gespeeld worden. Alle nog te spelen wedstrijden zijn uiterlijk 1 mei gespeeld. Hierna is verplaatsen naar een latere datum niet meer mogelijk.

B categorie
Wedstrijden die vastgesteld staan in de periode van 21 september t/m 31 december 2020 mogen in onderling overleg verplaatst worden, maar moeten uiterlijk 31 januari 2021 gespeeld zijn. Wedstrijden die vastgesteld staan in de periode van 1 januari t/m 1 juni mogen in onderling overleg verplaatst worden, maar moeten gespeeld zijn vóór 22 juni 2021. De onderlinge afspraak moet zijn gemaakt vóór de oorspronkelijke speeldagdatum.


Niet opkomen bij een wedstrijd
Het is voor elk team de eigen verantwoordelijkheid dat ze met voldoende spelers aan de aftrap verschijnen. Op het moment dat een team niet opkomt dagen bij een wedstrijd ontvangt het team een boete van de KNVB. Zie tuchtzaken.


Oefenwedstrijden
Wil je een oefenwedstrijd bij IJFC plannen? Alle oefenwedstrijden bij IJFC moeten vooraf worden aangemeld bij het wedstrijdsecretariaat. 

Oefenwedstrijden worden midweeks alleen gespeeld op je eigen trainingstijdstip, mits de ruimte dit toelaat of je dit hebt geregeld met de trainende teams op hetzelfde veld. Op zaterdag zijn er mogelijkheden voor zover de wedstrijdcapaciteit het toelaat.  Informeer ruim van te voren naar de mogelijkheden bij het wedstrijdsecretariaat.


Speeldagenkalender
Hieronder is de speeldagenkalender van het seizoen 2019 -2020 te downloaden. Hier zijn alle wedstrijddata te vinden voor de verschillende categorieën.
Speeldagenkalender 2020-2021 

 

Afgelastingen
Voor afgelastingen van wedstrijden, houdt de website en wedstrijdzaken app/ voetbal.nl app in de gaten.
Afgelastingen van trainingen kan je alleen zien op de website en IJFC app. Op het moment dat afgelastingen bekend zijn zullen wij dit zo spoedig mogelijk publiceren.

Op het moment dat er hevige regenval is waardoor er plassen ontstaan op het veld dan moeten wedstrijden en trainingen worden gestaakt tot dit weer weg is. Ook bij sneeuw op het het veld mag het veld niet worden betreden.

Voor een volledig overzicht wanneer je wel of niet gebruik mag maken van de velden vind je op de website, https://www.ijfc.nl/187/afgelastingen/

 

Trainingen
De trainingstijden zijn te vinden op de website, https://www.ijfc.nl/987/trainingen/ 

Houd je netjes aan de trainingstijden zodat iedereen op tijd gebruik kan maken van zijn velddeel. Als de KNVB midweekse wedstrijden vaststelt dan kan het gebeuren dat er trainingen worden afgelast. Hierover worden teams altijd door mij over geïnformeerd.

Na elke training ruimt iedereen zijn eigen trainingsmateriaal op, zodat anderen daar geen overlast van ondervinden.  Trainers onderling maken afspraken of de doelen op het veld mogen blijven staan of dat ze moeten worden verwijderd.

Teams die als laatste trainen op het veld halen altijd de doelen van het veld af en zetten deze op de daarvoor bestemde plaatsen.

Ook tijdens wedstrijden moeten de doelen die niet worden gebruikt op de daarvoor bestemde plaatsen worden gezet.

 • Hoofdveld: De grote doelen moeten in de daarvoor bedoelde uitsparing worden geplaatst en alleen indien daar geen plaats is via de poort aan de zijde van de dubbele rij reclameborden buiten het veld geplaatst worden. Doelen mogen niet over het omheining van het veld bij de fietsenstalling en aan de kant van het terras / de tribune!
 • Kleine kunstgrasveld: Doelen worden daar aan de rand van de lange zijde tegen de omheining geplaatst.
 • Veld 4: De doelen worden over de omheining gezet aan de lange zijde aan de kant van de grasvelden. De doelen mogen niet staan op de ruimte tussen veld 4 en het veld van VVIJ en ook niet op de ruimte tussen dit veld en het kleine kunstgrasveld.

Bij het verplaatsen van de doelen moeten alle doelen worden opgetild met meerdere personen en absoluut niet over het kunstgrasveld worden getrokken (ook niet de doeltjes van 3 * 1 meter). Dit brengt grote schade aan aan het kunstgras! 

 

IJFC Handboek trainingsvormen voor de jeugd
Bij IJFC zijn wij heel dankbaar dat er wekelijks vele vrijwilligers op de velden staan om de jeugdteams trainen te geven en/of te coachen bij een wedstrijd. Wij realiseren ons ook dat dit, vooral voor de beginnende trainers, soms best een uitdaging is.

Want hoe richt je een training in? Welke oefenvormen ga je geven? Wat zijn de leeftijdsspecifieke kenmerken van mijn team? Wat zijn de spelregels van een bepaalde leeftijdscategorie in de KNVB-wedstrijdvorm? Enzovoort.

Om jullie hier wat meer handvatten in te geven hebben wij namens de TC Jeugd een handboek ‘Trainingsvormen voor de jeugd’ geschreven, voornamelijk gericht op de teams van de IJFFIES t/m de JO12. Klik hier voor het handboek.

Dit handboek is vooral ter inspiratie. Voor de trainers die al langer bij IJFC actief zijn zal het handboek dus wat minder relevant zijn, maar wellicht halen jullie er ook weer nieuwe oefenvormen uit om succesvol toe te passen in de praktijk. 

 

Gebruik veldverlichting
Een deel van het jaar zal er gebruik moeten worden gemaakt van de veldverlichting.

De verlichting van de velden kan worden ingeschakeld in de verlichtingskast in het kleedkamergebouw, bij binnenkomst tweede deur rechts. 

Kijk goed van welk veld je de verlichting aanzet en laat de verlichting niet onnodig branden. Ben je de laatste trainer op het veld, schakel de verlichting dan zo snel mogelijk uit.

Voor het hoofdveld is er een aanvullende instructie. Nadat de verlichting is ingeschakeld en alle lampen branden dan schakelt de verlichting terug naar oriëntatie verlichting. Dit is 10% van de capaciteit en is te donker om te trainen. 

Op de lichtmast langs het hoofdveld in het midden voor de tribune (waar ook de camera`s van voetbaltv hangen) zit een kastje om de verlichting te regelen naar de juiste stand. 

Om de trainingsverlichting om te schakelen naar de juiste capaciteit druk je op de middelste linker knop, nummer 3. Nu zal de verlichting branden op de trainingsstand. Brandt de verlichting niet op de juiste wijze? Druk dan altijd even op knop 3. De verlichting zal dan weer herstellen.

 

Technische commissie
De Technische commissie senioren zorgt voor de uitvoering van het technische beleid bij de senioren. 

Voorzitter van de Technische commissie senioren is het bestuurslid technische zaken Rachid Eddaoudi en als zodanig verantwoordelijk voor het bewaken en uitvoeren van het beleid. 

Voor vragen kunt u altijd contact opnemen via tcsenioren@ijfc.nl .

De Technische commissie jeugd zorgt onder andere voor de teamindelingen van de selectieteams en niet-selectieteams en voor de uitvoering en ontwikkeling van de jeugdopleiding zoals is beschreven in het Jeugdbeleidsplan. 

De verschillende leden hieronder zijn de eerste aanspreekpunten van de trainers en leiders.

Voor vragen kunt u altijd contact opnemen via tcjeugd@ijfc.nl .

Rachid Eddaoudi Voorzitter Technische Commissie Jeugd
Auke Bakker Coördinatie O19, O18, O17
Gennaro Colonna Coördinatie O16, O15, O14, O13
Coen Rood Coördinatie O12, O11, O10, O9, O8
Hélène Heemskerk Coördinatie IJffies, peutervoetbal
Richard Fransen Coördinatie MO17, MO15, MO13, MO11
Mike Maaswinkel Coördinatie keepers  (keepers@ijfc.nl)

 

Materiaal
Voor sleutels, trainingsmateriaal of vragen daarover kan je terecht bij onze materiaalman Ard Jongsma.

Ard kan je bereiken per mail via materiaal@ijfc.nl 

 

Teambudget
Alle jeugd en seniorenteams die in de competitie spelen krijgen elk seizoen een teambudget als bijdrage om iets leuks te doen met het team. 

Het opvragen van het teambudget kan bij Gerard de Geit, teambudget@ijfc.nl Het teambudget kan alleen van het lopende seizoen worden opgevraagd. Dat kan tot 1 juli.

 

Commissiekamerbezetting
Alle jeugd en seniorenteams zijn bij toerbeurt aan de beurt om te zorgen voor een bezetting in de commissiekamer. Elk team wordt maximaal twee keer per seizoen ingedeeld voor een commissiekamerdienst.

Je bent op dat moment gastvrouw/-heer van de voetbalvereniging IJFC, houdt "toezicht" in het kleedkamergebouw, ontvangt tegenstanders en scheidsrechters, noteert de uitslagen op het uitslagenformulier en zorgt voor een kopje koffie, thee of een ander drankje.

De commissiekamerdienst is opgedeeld in twee diensten. De eerste dienst van 7.45 tot 12.00 uur en de tweede dienst van 12.00 tot +/-17.15 uur. De tweede dienst is regelmatig ingevuld met een vaste bezetting, maar indien nodig zullen ook hier teams voor worden ingezet. Meer informatie vind je hier https://www.ijfc.nl/340/commissiekamerdienst/ en de planning volgt in een aparte e-mail.

 

Kantinedienst
Met ingang van dit seizoen zullen alle teams worden gevraagd om eens per seizoen mensen te leveren voor de kantine (bar/ of keuken).

Meer informatie volgt binnenkort.

 

IJFC website
Het is mogelijk om op de teampagina`s op de website wedstrijdverslagen te maken met foto`s etc. Dit is met name erg leuk voor de betrokkenen bij een team.

Zou het nou niet mooi zijn als dit seizoen zoveel mogelijk teams hun pagina's mooi zouden aankleden met wedstrijdverslagen en foto`s? Word teamredacteur en geef ook jouw team een mooi plekje op de website van IJFC.

Kan ik teamredacteur worden?
Teamredacteuren zijn vaak enthousiaste leiders of trainers. Maar ook ouders en spelers kunnen teamredacteur worden van hun team. Bovendien is het mogelijk het samen te doen. We kunnen meerdere redacteuren per team aanmaken of je kunt gebruik maken van hetzelfde account.

Moeilijk?
Is het moeilijk om redacteur te zijn? Zeker niet! Om te beginnen vraag je inlogcodes aan. Je krijgt dan een gebruikersnaam en wachtwoord om in het zogeheten Content Management System (CMS) in te loggen.

Dat klinkt ingewikkeld, maar in feite heb je er slechts basiskennis van computers voor nodig. Kun je in Word werken? Dan is het maar een kleine stap om ook het CMS onder de knie te krijgen! En uiteraard, als het niet lukt, dan is een mailtje naar webmaster@ijfc.nl genoeg om ondersteund te worden.

Wat kan ik doen?
Er zijn veel dingen mogelijk, zoals wedstrijdverslagen en statistieken zoals kaarten en doelpuntenmakers invoeren, foto`s en filmpjes toevoegen in het wedstrijdverslag. 

Ook voor trainers zitten er leuke en nuttige functionaliteiten in het systeem. Zoals trainingen afgelasten, spelervolgsysteem met trainingsopkomst, opstelling, statistieken, verzamel- en vertrektijden  etc.

Hebben jullie een teamredacteur of wil je als trainer gebruik maken van het systeem, stuur dan een mail naar webmaster@ijfc.nl voor inloggegevens van jouw team.

 

IJFC App
IJFC heeft ook een eigen clubapp. Hier vind je al het IJFC nieuws wat wordt gepubliceerd op de website, uitslagen van alle wedstrijden, het wedstrijdprogramma en alle afgelastingen van trainingen en wedstrijden.

Hoe kom je aan de IJFC app?
Zoek in de app store naar VoetbalAssist ClubApp en installeer de app. Als je de app de eerste keer opent, zoek en kies dan IJFC. Op de startpagina van je apparaat wordt nu een icoon IJFC gemaakt.

Hoe werkt de App?
In het menu linksboven vind je, programma, uitslagen, afgelastingen en instellingen. Bij de instellingen kan je verschillende instellingen doen zoals pushnotificaties en je favoriete teams instellen.

Bij je favoriete teams kan je het programma, uitslagen, stand  etc zien. Ook is het mogelijk om tijdens een wedstrijd een liveblog bij te houden in de app.

De app is uiteraard ook te gebruiken voor alle teamspelers en supporters. Hiermee zijn ze ook op de hoogte van het laatste nieuws van het team zoals uitslagen, standen, afgelaste wedstrijden en trainingen.

 

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!