Sponsors

IJFC koploper bij actie “Spaar je club gezond” van Plus J. Schimmel.

7 oktober 2021 20:45


Deze actie loopt sinds 5 september en duurt tot en met zaterdag 13 november a.s. Hierbij ontvang je een sponsorpunt bij elke euro 10 aan boodschappen (geen alcohol, tabak, boeken, loten, beltegoed, etc.) en bij geselecteerde actieproducten.

Op dit moment staat IJFC bovenaan de lijst van 29 IJsselsteinse deelnemers en dat hopen we zo te houden tot 13 november: de prijzen liggen immers op de streep!

Wij zijn hier uiteraard erg blij mee en beschouwen dit als een vorm van loyaliteit: zowel richting IJFC als richting onze hoofdsponsor Plus J. Schimmel, die omgekeerd al jaren zeer loyaal is richting IJFC (maar ook richting vele andere verenigingen).

We hebben begrepen dat niet iedereen die bij Plus J. Schimmel de sponsorpunten opvraagt, bijvoorbeeld omdat ze het krassen en invoeren met de QR-code teveel gedoe vinden. Wij willen onze leden in dat geval vragen om deze sponsorpunten wel op te vragen en die af te geven in de kantine. Dan voeren wij die sponsorpunten wel in.

Waarom voert Plus deze actie?
PLUS heeft al jaren een sterke focus op maatschappelijk verantwoord ondernemen (MVO). Dit zie je terug in de bedrijfsvoering en de klantbelofte: “zorgen voor goed eten, voor de buurt en voor elkaar”. Plus is dit jaar dan ook voor de 7e keer op rij uitgeroepen tot Meest Verantwoorde Supermarkt van Nederland.

Als supermarkt middenin de maatschappij wil Plus met verschillende activiteiten een positieve bijdrage leveren aan de samenleving en doen ze graag iets terug voor hun omgeving. Zo zetten ze zich in voor de MVO-pijler lokale betrokkenheid en ondersteunen ze de lokale gemeenschap. Dat doen ze o.a. door het sponsoren van (sport)verenigingen en basisscholen.

Met de spaaractie “Spaar je club gezond” ondersteunt Plus de financiële gezondheid van clubs en verenigingen. Na een jaar vol beperkingen geven ze hen een extra steuntje in de rug en dat kunnen we na het afgelopen jaar wel gebruiken. Wij zijn hier erg blij mee!

Bestuur IJFC

PlusJSchimmel.jpg

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!