Sponsors

IJFC op recordjacht bij GROTE CLUB ACTIE!

8 oktober 2021 13:00


Op 25 september waren er al 1.260 loten online verkocht, waar nog de loten die via een lot uit een boekje zijn verkocht bij komen. We hebben echt geen idee hoeveel dat er zullen zijn, maar weten wel dat we in de loop van donderdag 7 oktober alleen al met de online verkochte loten de grens van 1.700 loten zijn gepasseerd en daarmee het record uit 2018 (1.686 loten) al hebben gebroken. Een geweldige prestatie van al die vooral jonge verkopers, al doen ook diverse senioren uitstekend hun best.

Twee teams, de JO19-1 en IJFC 5, zijn inmiddels de 100 loten gepasseerd en hebben daarmee de eerste voucher van euro 50 verdiend. De senioren kunnen nog steeds flinke stappen zetten door de koop dan wel verkoop van een Superlot.

Klik hier om een Superlot te kopen voor IJFC!

Er is ook nog leuk nieuws voor de verkopers Onder 13:

  1. We willen de kantine een drukke dag bezorgen door niet alleen de drie teams met de meest verkochte loten, maar alle teams Onder 13 die 100 of meer loten verkopen een patatje en een drankje aan te bieden. Hierbij tellen alle verkochte loten mee, dus online en los verkochte loten. Op dit moment zijn er al 13 teams die alleen al online meer dan 50 loten hebben verkocht.
  2. IJFC heeft van de Grote Club Actie te horen gekregen dat we op 7 november met 15 personen naar de wedstrijd Almere City tegen Ado Den Haag mogen. Die wedstrijd begint om 12.15 uur. Naast begeleiding / chauffeurs (3 of 4) gaan de overige toegangskaarten naar de beste verkopers Onder 13 volgens de stand op 1 november van de online verkochte loten (na de sluiting) omdat het tellen van de overige verkochte loten nogal veel tijd kost. Bij Almere City voetbalt sinds 2017 Faris Hammouti, die in 2006 op 9-jarige leeftijd van IJFC naar Feyenoord ging en daar in 2016 een A-contract kreeg. Faris is nog steeds erg betrokken bij IJFC en heeft al aangegeven op de foto te willen gaan met de IJFC-jeugd.   

De prijzen zijn nu als volgt:

Beschikbaar gesteld door de Grote Club Actie (gericht op de jeugd):

  • Bij 20 of meer verkochte loten krijg je via onze vereniging toegang tot gave 20-loten-acties (dit gaan heel veel IJFC-verkopers halen).
  • Deel jouw verkoopfilmpje met #groteclubactie en maak kans op een Nintendo Switch.
  • Doe mee aan de Kids-verkoopwedstrijd en maak kans op mooie prijzen.

Ga voor meer informatie over alle winacties naar clubactie.nl/winacties

Beschikbaar gesteld door IJFC:

  • De 10 beste lotenverkopers van de IJffies tot en met Jeugd Onder 19 ontvangen een cadeaubon van Intersport van €50,-/ €45,-/ €40,-/ €35,-/ €30,-/ €25,-/ €20,-/ €15,- €10,-/ €5.-
  • De 11 of 12 lotenverkopers van de IJffies tot en met Jeugd Onder 13 (op basis van de online verkopen na de sluiting op 1 november) mogen op 7 november mee naar de wedstrijd Almere City tegen Ado Den Haag (aanvang 12.15 uur).
  • Van de drie jeugdteams Onder 13 die de meeste loten hebben verkocht, maar ook van alle andere jeugdteams Onder 13 die 100 of meer loten hebben verkocht, krijgen alle spelers en/of speelsters van dat team een patatje en een drankje in de kantine van IJFC.
  • Ieder jeugdteam van Onder 14 en ouder en ieder seniorenteam dat tenminste 100 loten verkoopt, ontvangt een voucher van €50,- om te besteden in de kantine. Bij een verkoop van 200 loten wordt dat €100,- etc.
  • Vrijwilligers (geregistreerde niet-spelende leden) die van deze groep de meeste loten verkopen, ontvangen een voucher voor de kantine van €40,-/ €30,-/ €20,-.

Tot wanneer kan ik loten verkopen?
Je kunt tot 1 november loten verkopen. Boekjes moeten voor 1 november worden ingeleverd in de kantine: daar staat een inleverbox van de Grote Club Actie.

Voor vragen, stuur een email naar clubactie@ijfc.nl.

Grote Club Actie-team IJFC

 

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!