Sponsors

Selectie trainers jeugd seizoen 2022-2023

6 juli 2022 20:00


De Technische Commissie Jeugd heeft de invulling van de jeugdselectie trainers rond.

Wij zijn verheugd te kunnen melden dat na een intensieve periode van gesprekken de definitieve invulling van de selectie trainers rond is. Eenvoudig was dit proces zeker niet, mede gevolg van het beleid om bij voorkeur onafhankelijke en gediplomeerde trainers aan te stellen voor de selectie teams.

Met gepaste trots stellen wij de jeugdselectie trainers aan jullie voor;

3.jpeg JO19-1Rodney Mellema inmiddels het predicaat ‘icoon’ verdient. Het blauw-wit stroomt door zijn aderen en is al vele jaren actief als jeugdtrainer. Het aankomend seizoen zal hij wederom het vlaggenschip van de jeugd onder zijn hoede nemen, een talentvolle en gretige groep.  


1.jpegJO17-1, een nieuw gezicht binnen onze vereniging. Evert van der laan de Vries komt de technische staf versterken, sinds kort samenwonend in Maarssen als speler actief geweest bij diverse verenigingen, de jeugd grotendeels doorlopen bij het grote RVCRIJSWIJK & Sparta. In 2008 zijn pupillen cursus voltooid, aansluitend de junioren opleiding succesvol afgerond. Onlangs heeft Evert het trainersdiploma UEFA C YOUNG behaald. Evert; na een goed gesprek met Rachid Eddaoudi en toekomstig HJO Ali Zanaani was mijn keuze snel gemaakt.

2.jpegJO15-1, Leonard van den Houten onze ‘voetbalprofessor’. In het dagelijks leven werkzaam als beleidsmedewerker, voetballiefhebber pur sang die bij voorkeur dagelijks op het veld actie zou willen zijn. Een bijdrage leveren in de (voetbal) ontwikkeling van de jonge speler is zijn drijfveer. Verzorgd voetbal met bijzondere aandacht voor het positiespel is zijn specialiteit. Leonard maakt eveneens al  geruime tijd deel uit van ons trainerskorps.


4.jpegJO13-1, Jason Mook actief in het onderwijs, een fanatieke supporter van onze partnerclub (FC Utrecht) ook hij is al geruime tijd betrokken bij onze vereniging. Het komend seizoen zal Jason deze 12- jarige talenten begeleiden waarbij spelplezier en ontwikkeling centraal staan. Het team bestaat grotendeels uit spelers die hij het voorbije seizoen heeft getraind, waarbij voortborduren op de ingeslagen weg het uitgangspunt zal zijn.


5.jpegJO11-1, Denny Verkerk, 47 jaar en woonachtig in IJsselstein, getrouwd en trotse vader van drie kinderen. In het dagelijks leven werkzaam bij duravermeer. Denny heeft ruim 20 jaar bij JSV Nieuwegein gevoetbald, waarbij hij in de jeugd alle selectieteams succesvol heeft doorlopen. Vervolgens een vaste waarde in het eerste is geweest. Denny; Inmiddels ben ik een aantal jaren actief als jeugdtrainer. IJFC heeft me het afgelopen jaar de mogelijkheid gegeven om de cursus tot puppillentrainer te volgen. Ik heb deze met goed gevolg afgerond. Komend jaar ga ik dan ook aan de slag als trainer/coach van JO11-1. Aan mij de taak om dit talentvolle team hierin te begeleiden en verder te laten ontwikkelen.

Wij wensen hen en de overige stafleden, veel plezier en succes toe in het aankomend voetbalseizoen!


"Wij doen het samen"


Technische Commissie Jeugd
Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!