Vrijwilligersavond in Italiaanse stijl - IJFC

Sponsors

Vrijwilligersavond in Italiaanse stijl

4 november 2023 12:00


Ook dit jaar heeft er weer een gezellige vrijwilligersavond plaatsgevonden in de kantine van IJFC. Dit jaar was het thema ‘Italiaans’ dus de best verklede Italiaan ging hier met een prijs vandaan! Ontzettend leuk dat veel leden enthousiast waren om in een originele outfit te verschijnen. Annie Buitenhuis en Sjoerd Goedel waren de terechte prijswinnaars met een maffialook en de pizzabezorger op de scooter.

De avond was voorzien van heerlijk Italiaanse lekkernijen gemaakt door onze mobiele pizzabakker Erik en de lekkere planken met kaas en worst van Kaasie Kaasie. Hierna is de Italiaanse kennis getest door middel van een pubquiz waarbij het kennisniveau hoog bleek te liggen.

Op deze avond is Paul Klever in het zonnetje gezet als vrijwilliger van het jaar in verband met zijn jarenlange inzet in de kantine. Jeroen Schinkel viel enkele dagen later deze eer ten deel. Hij kon helaas niet op de vrijwilligersavond aanwezig zijn, maar zijn ongelooflijke bijdrage in het geven van de training aan de IJfffies en het neerzetten van de structuur voor deze groep IJFC talenten werd zeker niet vergeten.

Er is weer volop genoten deze avond en hopen jullie volgend jaar weer te mogen verwelkomen.  Meiden van de keuken, weer enorm bedankt voor het organiseren van deze avond.

Het bestuur

IMG_3489-COLLAGE.jpg

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!