B-junioren zaterdag, B1, 2e klasse 08 Promotie Poule

16 april 2016 10:00

Pinxteren, J. van

Opstelling

Zaterdag de wedstrijd tegen DHSC Na woensdag verdient een punt gehaald te hebben bij hetzelfde DHSC wist IJfc dat het weer aan de bak kon. Nadat Bas slecht nieuws had voor de groep kreeg IJFc hulp van Noel en Cashif van de C1 en Tim van de B2.
IJfc startte in de volgende 11: Koen,Remon,Marc,Dyon,Rowan,Bradley,Damian,Remsly,Wouter,Joey en Job.

Nadat IJfc begon aan de wedstrijd tikte het de bal rond. Maar na een slordige pass vanaf de linkerkant naar het centrum liep de nummer 11 vrij door. En zo stond IJFC weer na 1 minuut 1-0 achter. Dit is iets om hard aan te werken want je kan gelijk achter de feiten aan. Na een paar minuten was het weer raak een goed uitgespeelde aanval van DHSC werd netjes ingeschoten.  de 0-3 was weer een foute pass waar de nummer 11 weer kon doorlopen 0-3 zo stond IJFc na 15 minuten spelen al met 0-3 achter en konden de promotiedromen de kast in. De 0-4 viel ook na een foutje achterin en zo speelde IJFC een kansloze 20 minuten.  Toch deed IJfc iets terug door een penalty te scoren.

In de 2e helft had IJfc de mouwen opgestroopt en ging het alles of niet spelen om zo toch punten te pakken. Toch was het DHSC wat de 1-5 maakte. 5 minuten later scoorde Pieter de 2-5 na een mooie pass van Remsly. Na de 2-5 kregen IJFc en DHSC nog enkele kansen maar scoorde helaas allebei niet meer. Na 84 minuten floot de jeugdige maar uitstekend fluitende scheidsrechter af en konden beide teams douchen.

Maandag is het taak om alle gezichten weer de goede kant op te zetten om woensdag te spelen In Bussum tegen BFC in de kwartfinale om de beker. Of zal de vermoeidheid gaan inslaan bij de B1 en is het over.