11 maart 2017 12:30

Nielen, B.

Dit keer de weergave van trainer Marcel van den IJssel die op facebook verslag deed van zaterdag 11 maart:

" Memorabele dag VR1!!

De wedstrijd tegen de koploper in Heerhugowaard. Het begon met de bus die 20 minuten te laat arriveerde.

De wedstrijd was een heerlijk gevecht met in de 1e helft een doelpunt van Robin voor de terechte 0 – 1. Mandy speelde sinds lange tijd weer mee en deed dat verdienstelijk.

In de 2e helft grote kansen om het te beslissen maar het lukte niet om de 0-2 in de touwen te krijgen. Vijf minuten voor tijd een schrikmoment door een ogenschijnlijk pittige blessure voor Ester. Wisselen kon niet meer dus de rug rechten en proberen de punten uit het vuur te slepen.

Helaas..in de 91e minuut de 1-1 en met z'n tienen de schade proberen te beperken en proberen een verdiend goed resultaat mee te nemen.
Na wat hectische minuten belanden we in de 99e!! minuut. De scheidsrechter kijkt op zijn klokje en laat ons nog één vrije trap nemen. De bal land over alles en iedereen bij Petra die er wel raad mee weet, 1-2!! Het leek Barcelona wel.

De scheidsrechter fluit af en de zwaar bevochte, maar zeer verdiende, 3 punten zijn binnen!

Daarna allemaal feest vieren en met de bus naar huis. Dachten we.. maar de accu was leeg en er moest een monteur of hulp komen. Gelukkig draaide er een dj in de kantine en ons team maakte er een feestje van onder toeziend oog van de tegenstander van vanmiddag en een volle kantine met supporters die bij het 1e mannenteam kwamen kijken.

Na een uurtje konden we de bus weer in maar het sportpark niet af. Ongeveer een half uur bezig om langs verkeerd geparkeerde auto's te komen en toen we na tig keer steken weg dachten te kunnen rijden vergat de chauffeur dat er nog een auto stond... Die werd dus frontaal geraakt en met een geheel ingedeukte zijkant beschadigd.. weer een uurtje later en met een warrige chauffeur konden we eindelijk naar IJsselstein. Onderweg nog een vreemde af en oprit genomen en alternatieve route en op het eind nog bijna een auto van de weg gedrukt.
Toch gelukkig nog veilig, met drie punten, in IJsselstein aangekomen!!

Misschien de volgende keer maar weer met de auto maar voor vandaag heel tevreden met de vechtlust en inzet en natuurlijk de 3 punten."

Bij het verslag op facebook ook een kort filmpie van onze feestvierende vrouwen!