Vrouwen zaterdag, VR1, 1e klasse A

29 april 2017 15:00

Hofstede, B. ter

Daar er geen verslag door mezelf gemaakt kon worden zullen we het met een deel van het verslag van Berkel doen (bron: https://www.cvvberkel.nl):

"In het pittoreske IJsselstein kon Berkel goede zaken doen in de strijd om directe handhaving door te winnen van de plaatselijke IJFC dat totaal geen belangen meer heeft.
De wedstrijd liep echter totaal anders en na 90 minuten kon er gelukkig nog een punt meegenomen worden.
Berkel wilde dolgraag en in de beginfase leek er weinig aan de hand  totdat de scheidsrechter in de 9e minuut een zeer discutabele vrije trap gaf aan de thuisclub op de rand van de 16. Deze ging er via via in dus was daar een onverdiende snelle achterstand die wel even aan kwam bij Berkel .

Binnen het half uur schoot de thuisclub de 2-0 in de touwen en hoewel ook Berkel wat kansen had stond de teller na 45 minuten op nul en dat was een enorme domper.

In begin 2e helft oa een grote kans voor Berkel middels een kopbal maar deze gaat net over en ondanks de druk op de helft van IJFC duurde het tot de 75e minuut voordat de aansluitingstreffer werd gescoorden de spanning terug was.
De thuisclub kwam er minder aan te pas en Berkel rook meer en probeerde van alles.
Via de kleinste van het veld werd het koppend 2-2 maar in het resterende gedeelte werd er niet meer gescoord.
Door dit gelijke spel en de winst van Rhoon is het gat met de veilige plek 8 nu 2 punten
Berkel.

IJFC is, na het 4de gelijkspel op een rij, in elk geval safe en kan starten met de voorbereidingen van het nieuwe seizoen.