IJFC JO13-2 – VVIJ JO13-3 zaterdag 3 september

VVIJ JO13-3

Onder 13, JO13-2, Groep 2 68

3 september 2016 9:50

Marco Jongerius

Vandaag de tweede bekerwedstrijd op het programma tegen de buren. Het was lekker weer en er werd op het hoofdveld gespeeld. Ideale condities

De wedstrijd startte gelijk opgaand maar langzamerhand bevond VVIJ zich steeds meer op de helft van IJFC. Er werd stevig gevoetbald en de duels werden niet geschuwd. Met als gevolg dat Cédric na een ongelukkige val van het veld werd gedragen. In de 10e minuut opende VVIJ de score (0-1), de druk bleef aan vooral tijdens de opbouw. Ondanks dit probeerde men de combinaties te maken. VVIJ kreeg meer kansen maar maakte het niet af door goed verdedigen van IJFC. Vlak voor tijd, via een snelle uitbraak op links, scoorde Sam A. de 1-1! Dit was dan ook de rust stand.

Na de rust werd er gestart met een paar gewijzigde posities. Het initiatief werd genomen door IJFC en Sam B. kreeg direct een goede kans die helaas gemist werd. Beide teams waren in deze fase gelijkwaardig maar VVIJ trok toch aan het langste eind en maakte de 1-2, jammer. Er werd niet opgegeven en er werd jacht gemaakt op de aansluitingstreffer. Een schot op de paal en een afgekeurd buitenspel doelpunt, het zat niet mee. Vervolgens maakte de tegenstander vlak voor tijd de 1-3, er brak iets. Vervolgens vielen Wesley en Ian ook nog geblesseerd uit en werd de laatste minuten zelfs met 10 man gespeeld. Mede hierdoor bepaalde VVIJ de eindstand op 1-4.

Kortom een leuke wedstrijd waar een ieder zijn uiterste heeft gedaan, vergeleken met een week geleden is het team gegroeid. Chapeau! Er zit een lijn in naar boven, benieuwd wat dit as. zaterdag zal brengen. Ga zo door IJFC JO13-2!