Benschop JO13-1

Onder 13 zaterdag, JO13-2, 3e klasse 16

17 september 2016 10:00

Marco Jongerius

De tweede wedstrijd van het seizoen begon wat later dan gepland door het klaar staan van Benschop bij het verkeerde veld.

Het fluitsignaal heeft geklonken en onze jongens zetten Benschop meteen onder druk. Langs de kant is het wachten op de 1-0. Het team speelt gedreven en vol passie, zodat Benschop nog niet op de helft van IJFC is verschenen.

Ja hoor, daar is hij dan.De 1-0 gescoord door Cedric. Vanaf de aftrap komt Benschop met een aanval, die een vrije trap tot gevolg heeft en rakelings naast geschoten wordt. IJFC raakt er niet van van slag en gaan door waar ze mee bezig zijn.

Na een handsbal van Benschop op zeventien meter van het doel, zat de keeper er bij de vrije trap niet goed bij waardoor de rebound mooi afgemaakt (kopbal) wordt door Sam A. Het is 2-0 en IJFC blijft Benschop onder druk zetten.

Wat langs de kant opvalt is dat onze jongens een goed samenspelend team beginnen  te worden. De laatste aanval voor de rust die gescoord wordt door Jeroen wordt afgekeurd door onterecht buitenspel. We gaan dus met 2-0 de rust in.

De tweede helft.

IJFC gaat door waar ze mee bezig zijn. Na een vlijmscherpe aanval wordt de bal schitterend in de verre hoek over de keeper geschoten door onze gastspeler Jasper uit de E1. Sven staat relaxed langs de kant te genieten.

De 4-0 wordt gescoord door Wesley K, die vanuit de verdediging de bal onderschept en met een mooie soloactie de bal in het netje schiet.

Een scherpe diepte pass van Wesley K op Jasper en hiermee wordt de 5-0 aangetekend. IJFC blijft hard werken waarbij Jeroen een goede voorzet geeft die tot een eigen doelpunt van de tegenpartij lijdt 6-0

Vanuit de draai volgt de 7-0 gescoord door Sam A na een goede voorzet van Pepijn in de zestien meter.

Het einde van de wedstrijd is in zicht en op de valreep wordt ook nog de 8-0 gescoord door Sam A die hiermee zijn aantal op drie brengt voor vandaag.

Bij deze, ga zo door als team. Dan kunnen we goed mee doen in de top van de competitie.