groot verval tussen 1e en 2e helft nekt ijfc

Elwin Kars

Opstelling

Zaterdag De meern thuis een ploeg waar IJfc rekening mee moest houden.
Helaas miste IJFC 2 belangrijke spelers door ziekte en door een lange en een pittige blessure(marc en cashif), aangesloten waren Fabian van de 15.1 en Jellis van de 17.2.

IJFc begon sterk aan de wedstrijd en liet de meern niet voetballen. Daardoor won het meerdere duels op het middenveld. en Kreeg het een aantal kansen, maar de keeper zat er goed bij en IJFC het weer het nodige ongeluk. Toch kwam IJFC op 1-0 na een genomen corner belande de bal bij de meern op de hand en Yoran besloot de penalty rustig binnen te schieten. Na de 1-0 bleef IJfc komen maar schoot het weer op de paal. De 2-0 kwam uit de lucht Damian schoot de bal in 1x erin. Tot aan de rust bleef de wedstrijd een beetje hangen op het middenveld voor de rest.

Na de rust een hele andere wedstrijd de Meern wat iets meer kwam en IJFc wat door vermoeidheid kramp achtig achterin hangen waardoor er meer ruimte kwam voor de Meern. Ook al kwam de meern met 10 spelers te staan. Toch was het de Meern wat de meeste kansen creerde en ijfc kwam er maar niet aan te pas. Na de 10 minuten scoorde de meern een goed afstandschot vloog erin. Daarna kwam de meern beter en beter in hun spel en IJFc bleef hangen en hangen en kwam niet meer in hun eigen spel. De meern kreeg de nodige kansen maar gelukkig hield Jim ijfc in de wedstrijd. Toch kwam de meern gelijk in de laatste minuut, een corner werd goed terug gelegd en de vrijstaande speler schoof de bal netjes in de hoek. IJfc probeerde het nog wel maar het mocht helaas niet meer baten.

Volgende week wacht Geinoord 17.2 en zal ijfc gaan proberen om de 3 punten mee te nemen in de strijd richting de promotiepoule