6 - 2

IJFC JO13-2

Onder 13 zaterdag, JO13-2, 3e klasse 16

1 oktober 2016 13:00

Na 3 gewonnen wedstrijden was de stemming goed, lekker voetbalweer en Sven en de jongens hadden er het volste vertrouwen in. Levay was afwezig maar gelukkig kwam Jasper ons helpen.

De eerste 10 minuten ging het redelijk gelijk op maar toch wist Geinoord algauw de 1-0 (hoekschop) en 2-0 te maken. Daarna werd IJFC wat sterker waardoor we wat meer kansen kregen en we in de 15e minuut iets terug konden doen. En Sam kon scoren na goed voorbereidend werk van Cedric. Geinoord werd wat sterker maar onze verdedigers bleven goed partij bieden en dankzij goed verdedigend werk van Dylan, Wesley, Ian en Wesley en keeper Jelmer konden we stand houden achterin. Maar aan het einde van de eerste helft wist Geinoord toch de 3-1 te maken.

In rust hield Sven een flinke speech omdat hij toch niet helemaal tevreden was over de uitgevoerde taken van de jongens.
In de 2e helft vol goede moed begonnen en er werden hier en daar felle duels om de bal uitgevochten maar toch was Geinoord sterker en scoorde algauw de 4-1 en 5-1 (hoekschop) . IJFC deed wel zijn uiterste best waardoor we 2x bijna aan scoren toekwamen. En gelukkig halverwege de 2e helft lukte dit ook en maakten we de 5-2.
Er werd door het hele team heel hard gewerkt om het resultaat beter te maken maar uiteindelijk maakt Geinoord nog 6-2 uit een mooie vrij trap.

Na afloop ziet Sven nog verbeterpunten voor de volgende keer maar is tevreden over de inzet van de jongens. Het was een leuke wedstrijd om te zien waarbij onze jongens lekker liepen te voetballen tegen een goede tegenstander die we de volgende keer in IJsselstein maar even moeten laten zien dat wij nog beter kunnen.

Jongens jullie hebben super je best gedaan maar helaas was Geinoord iets sterker deze keer. Allemaal een dikke duim voor jullie inzet!