Meern De JO10-2

Onder 10 zaterdag, JO10-1, 1e klasse 13

8 oktober 2016 8:45

Wim van Eijk

Helaas hebben we de wedstrijd tegen De Meern onnodig verloren. We kunnen veel beter dan de 3-5 nederlaag doet vermoeden.

Na een prima start komen we na 10 minuten op 1-0. Een mooie voorzet van Damian wordt door Yannick prima binnengekopt.

De rest van de eerste helft denkt het middeenveld alleen maar aanvallend en vergeet terug te komen. Achternin staan we 2 keer tegen een overmacht van De Meern en zo gaan we met een 1-2 achterstand rusten.

De aanwijzingen van de coach hebben helaas niet het gewenste effect na de rust en binnen een mum van tijd staan we met 1-5 achter. Wat is dat toch? We kunnen veel beter dan dit.

Wel komen we noch terug naar een meer dragelijke stand door goals van Damian en Gerald. Dat geeft de burger weer een beetje moed voor de volgende wedstrijd, maar kan het verlies van vandaag niet meer verhinderen.

We hebben delen van de wedstrijd niet als team gespeeld en dat werd ons fataal. We bleven niet vanuit onze positie spelen en liepen door elkaar. Ook al speel je soms niet op je favoriete plekt, moet je wel je taak blijven uitvoeren en niet voorin blijven hangen zonder terug te komen.

Zonde, maar we weten dat het beter moeten kunnen. Tot maandag.