JSV Nieuwegein JO13-3

Onder 13 zaterdag, JO13-2, 3e klasse 16

8 oktober 2016 8:30

Rob de Paauw

Het was goed voetbal weer en de jongens hadden er zin in. Zoals iedere wedstrijd probeert Sven de boys nog verder gemotiveerd te krijgen zodat ze goed de wedstrijd ingaan. Dit was in het begin van deze wedstrijd goed gelukt.

IJFC zette gelijk druk en zette JSV goed vast en zat er goed bovenop, dit resulteerde al na een paar minuten in een grote kans voor Lars maar die miste op een haar na, de boys bleven jagen op de bal en na 4 minuten scoorde Sam A de 1-0, dit was natuurlijk voor de hongerige boys niet genoeg dus bleven jagen waardoor Sam A weer een mooie kans kreeg maar deze spatte jammerlijk uiteen op de lat.
JSV was van de eerste schrik bekomen en kwam iets beter in de wedstrijd, na 2 goede reddingen kort achter elkaar van Jelmer kwam IJFC er snel uit en daar wist Sam A ook weer raad mee 2-0, dit leek een mooi ochtendje te gaan worden. Maar JSV wilde zich niet laten slachten dus die werden wat feller en kregen ook kansen, hun werklust werd beloond met een doelpunt, 2-1.
Daarna ging het een tijdje gelijk op maar door een scheidsrechterlijke dwaling kreeg JSV een vrije trap en die werd goed genomen 2-2 , deze stand bleef tot de rust staan.

Sven probeerde in de rust de jongens weer te motiveren om weer zo te beginnen als de eerste helft, dit lukte aardig waardoor Sam A met enig doorzettingsvermogen bijna zijn 3e goal kon maken maar deze inzet ging net naast. Het spel golfde heen en weer maar JSV werd toch steeds sterker, na een afstandsschot werd het 2-3 , daarna nog een paar goede kansen van JSV maar die wist Jelmer goed te keren, wederom door een verkeerde beslissing van de scheids kreeg JSV weer een vrije trap op de rand 16, en ook deze bal ging er in, 2-4 dit was ook de eindstand.
Het mooie ochtendje liep toch iets anders, verliezen had niet gehoeven, volgende week nieuwe wedstrijd en nieuwe kansen, en dan proberen de hele wedstrijd te ballen zoal de eerste 15 min want dan blijven de jongens zeker punten pakken.