0 - 2

IJFC JO13-2

Onder 13 zaterdag, JO13-2, 3e klasse 16

15 oktober 2016 8:30

Afgelopen zaterdag moesten onze jongens tegen de nummer 1 van de poule. Het begon met een beetje regen maar dat hield onze jongens niet tegen. Ze hadden goede zin en gingen volop in de aanval.
Sam A ging flink op z'n doel af. Jeroen kreeg een paar goede voorzets van wesley B en Perry. Gevolgd door een vrije trap van Pepijn, was een mooi schot op doel maar helaas net mis. Eerste wissel was van Jeroen,  Jasper kwam in 't veld en wist na 28 minuten het eerste doelpunt op zijn naam te zetten.
Sven gaf de jongens nog een goeie peptalk in de rust. Er was gelijkwaardig balbezit in het begin van de tweede helft maar ijfc nam dat toch snel over. Een nieuwe poging van Sam en Jasper om te scoren. Cederic zette uiteindelijk  met een vrije trap de 2- 0 op zijn naam. IJFC had veel balbezit en een goede verdediging. Jongens goed en leuk gespeeld!!