Onder 13 zaterdag, JO13-2, 3e klasse 16

29 oktober 2016 9:50

Sjoerd Goedel

Goedemorgen we starten de ochtend met een lekker zonnetje en de jongens hebben er zin in. De aftrap is voor Ijfc en al vrij snel is er een kans voor Houten maar gered door Jelmer, pfff.

Houten is geen gemakkelijke tegenstander en de jongens moeten er hard voor werken.

In de achtste minuut word er dan het eerste doelpunt gescoord voor Houten, jammerrrrrrrrrr. Al vrij snel komt dan ook het tweede doelpunt voor Houten, grrr. Maar dan komt onze Jeroen in actie, wat een mooi schot over de keeper heen in het doel 2-1. Zo hoort het en nu doorzetten. Maar dan 3-1 voor Houten, het word wel gevaarlijk nu, maar met een goede redding van Wesley zit hij niet. Wederom weer een schot voor Houten 4-1, het gaat nu wel heel erg snel en ik kan het effe niet meer bijhouden. Kom op IJFC, denk aan het bootje Sam A en Perry, ik wil wel weten hoe dat er uit ziet. Maar he he, eindelijk Sam A komt dan met de 5-2, het gaat het dan toch nog allemaal goedkomen.

Tweede helft

We gaan er weer tegenaan maar binnen een paar minuten moet Levay het veld verlaten met een blessure. Er zit weinig actie in het spel, nou nog eentje dan voor IJFC 5-3! Eindstand IJFC –Houten 3-5.