VVIJ JO13-3

Onder 13 zaterdag, JO13-2, 3e klasse 16

26 november 2016 9:45

Marco Jongerius

Het is weer frisse en zonnige zaterdagochtend. Vandaag tegen de buren, hetzelfde team dat we ook in de beker tegen kwamen. Destijds werd het 1-4 en waren we een team wat nog niet gewend was aan elkaar. Nu enkele maanden verder, hoe staan we ervoor?

Vanaf de start is duidelijk dat de strijd gelijk opgaat, duels worden gewonnen en we staan goed! We zijn beter, Jelmer heeft weinig te doen door goed verdedigingswerk van Dylan en Pepijn. Sam komt 2x vrij voor de keeper en mist helaas zijn kansen. Diverse schoten op doel van Perry en Jeroen mochten niet baten. Met 0-0 de rust in waar het eigenlijk 2-0 had moeten zijn.

Tweede helft gaat gelijk op, we winnen de slag op het middenveld maar we scoren niet. Sam en Lars krijgen kansen maar het lijkt wel of de bal er maar niet in wil. Bij VVIJ helaas wel, 10 minuten voor tijd. We rechten onze rug en blijven knokken maar komen niet tot scoren. Een laatste vrije bal van Cédric valt in de handen van de keeper. Tijd, afgelopen.

Kortom een mooie wedstrijd en een team dat duidelijk gegroeid is. Het mooiste compliment kwam van een ouder van VVIJ, of dit niet de O13-1 was? Chapeau jongens en begeleiding op naar de volgende wedstrijd.